... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: lichtmodul 61 35 9 153 272??dyn xenon?

Pondelok, 20. Februára 2012, 15:36

buy-10 napísal:
sevas,nesekol si sa troska?ved to mi je jasne ze treba to kodovat, a ja som bmwbombica vobec neobvinil z nicoho, ved on mi vobec ten modul nepredal, praveze bmwbombic je fasa typek ktory podla mna vie ocom hovori, a velmi pekne mu dakujem za kazdu radu. Ten modul pri predal niaky typek z inzeratov, a nie bmwbombic... a ja nejdem dorabat dyn.xenony, ja som chcel predelat z pred facelift na facelift svetla, cize zadne LED, predne cire atd...a samozrejme dyn.xenony AHL...a preto zhanam modul kde bol aj AHL dyn. xenon... alebo som zle pochopil tvoj prispevok? ten pan co mi to predal, tak to uz fakt ze neviem, ze ci nevedel absolutne nic o tom a poslal co si myslel, alebo to zamerne urobil, neviem...

tak sorry, neviem preco som mal dojem ze si to kupil od neho :)))
ked sa ho budes chciet zbavit za nejaku dobru cenu, tak "houkni" :)

bmwbombic
Auto: E61
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 20. Februára 2012, 18:53

buy podle mně je potřeba tady zveřejnit jméno pradavajiciho ať jsi každy da pozor na takové tipky [-X

Jinak k moji osobě jelikož buy pojede pravděpodobně ke mně na kódovaní určitě mu nebudu radit žádné blbosti a bych se potom v tom sám zamotal ](*,) :-"
E61 r.v.2004 , dodělan: m-paket,světelní retrofit LCI,retrofit CIC !!

Užívateľov profilový obrázok
buy-10
Autor témy
Auto: BMW 530xD limo 2006
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 20. Februára 2012, 22:08

meno tam je napisane, tak ked niekto nieco bude od neho kupovat tak nech racej asi osobne, alebo ja neviem... no ked vsetko zozeniem, tak urcite si dam u teba niake caffe na kodovanie a dorobenie celeho LCI...

bmwbombic napísal:
buy podle mně je potřeba tady zveřejnit jméno pradavajiciho ať jsi každy da pozor na takové tipky [-X

Jinak k moji osobě jelikož buy pojede pravděpodobně ke mně na kódovaní určitě mu nebudu radit žádné blbosti a bych se potom v tom sám zamotal ](*,) :-"
 + BMW = :twisted:
---------------------------------------------------
WWW.FACEBOOK.COM/FLIPPER221

tommy60
Auto: E46 FL 330xD
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 12. Mája 2015, 12:42

Jak hladam tak hladam nemozem sa dopatrat k mojmu modulu viete mi niekto kuknut ake auta podporuje tento modul? Dakujem
Prílohy
image.jpg
image.jpg (88.56 KiB) 764 zobrazení

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní