... všetko o BMW ...
TT-SIMIK napísal:No po mojom pátraní, je ten modul čo ti poslal síce na xenony a na adaptívne svetla, ale len v spojení z dalším modulom a je to určené pre E60,ale nie pre tvoje auto.....vid obrazok dole......
ty potrebuješ modul ktorý to mám už v sebe zabudované, na tvoj model auta.......viac k tomu nemám čo dodať, takže treba poprosiť pana, že aj ked ti poslal modul ktory to podporuje tak podla vin, to nieje na tvoje auto,ale na model pred tym.......takže by ti to mal vymeniť alebo vrátit peniaze.......tak či tak tých kombinácii modulov je plna riť a len tažko sa v tom vyznať.....a veľa krat ich bmw prečíslovavalo....![]()
![]()
TT-SIMIK napísal:Ok to je v poriadku,ale v poznámke je že to je pre modely do roku 2005/marec, to znamená,že to je pre auta staršie ako ma buy, ked vymeniš svetla tak dorobíš modul a ide všetko,ale pre novšie modely,ten modul buyou má 2006/5,takže tam potrebuje iny licht modul..... ktorý už obsahuje tu retrofit jednotku priamo v licht module,chápeš?????:
výpis podla výbavy buy,vidíš tam niekde že by potrebovat ten alc modul???ja nie, lebo on potrebuje licht modul, ktorý už to alc obsahuje, čo na 100% ta .........272 nieje,lebo je určená pre staršie ročníky.....je viac verzií, na staršie stačilo kupit retrofit svetla a modul na alc a pozapajat to, na novší model,čo je buyov prípad, je retrofit z novým lichtmodulom,v ktorom už je ta elektronika vnutry,nie v externom dalšom module.....,ver mi tiež robím z dielmi a robím elektriku na bmw pomerne často......
http://bmwfans.info/parts/catalog/E60/S ... eadlights/
http://bmwfans.info/parts/catalog/63120412065/
TT-SIMIK napísal:jasne v pohode,ale ten výpis nieje pre jeho auto,lebo on ma vyšší ročník ako to čo si dal ty, zadaj si ročnik 2006 a uvidíš, že tam bude už iny licht modul bez toho alc..... on má už 530xd M57N2 ,ktorý ma už viac veci vynovenych a hlavne svetla,licht modul atd.....
TT-SIMIK napísal:No v tvojom výpise je uplne iné auto ako čo má buy, radšej si to daj skontrolovat.......podla vinu a uvidíš.....
TT-SIMIK napísal:Hoši tak si to vyriešte k spokonosti............ja viem tiež prekodovat aj raketoplán,ale ak niekto chce odomna také čislo dielu tak mu ho pošlem,nie iné a ak sa aj seknem tak mu pošlem druhé,alebo vrátim LOVE.......
ja kapitulujem......![]()
![]()
![]()
airbone napísal:nechcem sa vam miesat do debaty, ale pre buy-10 - ten modul ak chces pouzit, je nutne ho nakodovat na tvoje vozidlo. Bez toho ho mozes rovno vyhodit do kosa.
Inac by sa mi zisiel, neviem za kolko by si mi ho pustil? :))) potrebujem ho na vedecky vyskum.
Co sa tyka clena bmwbombic, nemyslim zeby bol nejaky ojebavak. Parkrat som s nim jednal o nejakych zalezitostiach a pripadal mi ako velmi v pohode. Skor si myslim ze tato vec bude nedorozumenie...... Zbytocne tu hladate kokotiny po katalogoch a robite tu z komara somara, proste skus ten modul pouzit na vec pre ktoru si ho kupil a potom uvidis ci je vhodny alebo nie je vhodny a tak isto potom mozes z toho vyvodzovat dosledky......
aby som nezabudol, ak chces mat adaptivne svetla ktore sa natacaju do zakrut, este potrebujes par veci. Napriklad adaptivne svelta ktore maju este kazde jedno svoju vlastnu riadiacku SMC (stepper motor controller) a k tomu v aute aj AHL (adaptive headlights control unit). TIeto veci su podstatne pre adaptivne svetla, myslim ze v LMA problem neni, ten sa dokaze nakodovat na oba varianty s AHL alebo bez.