... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Jardo napísal:Ake si mal zabezpecenie auta?Pytam sa len pre zujimavost,tiez som tu prispel uz jednym kradnutym a dokonca rozstrielanym...

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
LOKI napísal:mi niekto vysvetli naco komu bude 7 rocna FL 5ka s 525d motorom ??? Co snou ten clovek spravi ? rozoberie a poporedava diely za tak 4k alebo aky to ma zmysel ?
sineDko napísal:Neviem ale to trvale bydlisko atd v profile asi nebude v sulade s inkognito taktikou
aj ked predpokladam ze tam uz nebyvas
 teda predpokladam ze to je o tebe ked je tam meno peter
 teda predpokladam ze to je o tebe ked je tam meno peter  
PeqpeK napísal:Tak som sa nad tym zamyslel, ze vsetok ten cas a prachy co som tomu autu venoval mi nakoniec asi boli osudnymi...
Schvalne som na klub nedaval pribeh ani fotky, aby neboli info o aute verejne dostupne. Ani povodna vybava, ani dorobene veci, ani starostlivost, ktorej sa mu dostavalo.
Auto som mal 2,5 roka a jazdilo v BA a doteraz nic, pred 2 tyzdnami bolo na chiptuning a teraz zmizlo...nejednalo sa o firmu, ale o jednotlivca s referenciami.
sineDko napísal:Pozri si album osobny co tam masteda predpokladam ze to je o tebe ked je tam meno peter
local napísal:
Peter, je mi to naozaj luto... zial asi nic ine okrem parkovania v garazi tuto v Bratislave nepomoze...
Budem pozerat na kazdu FL E61 zhodou okolnosti som velmi podobny kus videl cez vikend v Tvrdosine, pamatam si ho dobre, lebo vela E61 s CIC nejazdi, ale tvoje urcite nebolo. Ak pomoze, ponukam jazdu na mojej 535tke po BA.
Drzim palce aby sa nejakou zazracnou nahodou podarila najst.
 chvalabohu som mal viac aut, tak vozit sa na com mam zatial (e36 compact)
 chvalabohu som mal viac aut, tak vozit sa na com mam zatial (e36 compact)PeqpeK napísal:dakujem za ponuku, neviem ci si mam tou jazdou predstavitchvalabohu som mal viac aut, tak vozit sa na com mam zatial (e36 compact)
local napísal:
No vyvetrat, previezt, pokecat, ukludnit... Viem si predstavit ako by mna vytocilo prist o potesenie...
vette napísal:Peqpek je mi to uprimne luto no rad by som bol ostrazity pri e61 s CIC ale neviem ani ako vlastne vyzera tvoje auto nejake poznavacie znaky.. ked tak SS. Jazdim dost po TN a PD kraji a auta si vsimam. Bodaj by sa naslo...