... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Jardo napísal:Ake si mal zabezpecenie auta?Pytam sa len pre zujimavost,tiez som tu prispel uz jednym kradnutym a dokonca rozstrielanym...
LOKI napísal:mi niekto vysvetli naco komu bude 7 rocna FL 5ka s 525d motorom ??? Co snou ten clovek spravi ? rozoberie a poporedava diely za tak 4k alebo aky to ma zmysel ?
sineDko napísal:Neviem ale to trvale bydlisko atd v profile asi nebude v sulade s inkognito taktikou![]()
aj ked predpokladam ze tam uz nebyvas
PeqpeK napísal:Tak som sa nad tym zamyslel, ze vsetok ten cas a prachy co som tomu autu venoval mi nakoniec asi boli osudnymi...
Schvalne som na klub nedaval pribeh ani fotky, aby neboli info o aute verejne dostupne. Ani povodna vybava, ani dorobene veci, ani starostlivost, ktorej sa mu dostavalo.
Auto som mal 2,5 roka a jazdilo v BA a doteraz nic, pred 2 tyzdnami bolo na chiptuning a teraz zmizlo...nejednalo sa o firmu, ale o jednotlivca s referenciami.
sineDko napísal:Pozri si album osobny co tam masteda predpokladam ze to je o tebe ked je tam meno peter
local napísal:
Peter, je mi to naozaj luto... zial asi nic ine okrem parkovania v garazi tuto v Bratislave nepomoze...
Budem pozerat na kazdu FL E61 zhodou okolnosti som velmi podobny kus videl cez vikend v Tvrdosine, pamatam si ho dobre, lebo vela E61 s CIC nejazdi, ale tvoje urcite nebolo. Ak pomoze, ponukam jazdu na mojej 535tke po BA.
Drzim palce aby sa nejakou zazracnou nahodou podarila najst.
PeqpeK napísal:dakujem za ponuku, neviem ci si mam tou jazdou predstavitchvalabohu som mal viac aut, tak vozit sa na com mam zatial (e36 compact)
local napísal:
No vyvetrat, previezt, pokecat, ukludnit... Viem si predstavit ako by mna vytocilo prist o potesenie...
vette napísal:Peqpek je mi to uprimne luto no rad by som bol ostrazity pri e61 s CIC ale neviem ani ako vlastne vyzera tvoje auto nejake poznavacie znaky.. ked tak SS. Jazdim dost po TN a PD kraji a auta si vsimam. Bodaj by sa naslo...