... všetko o BMW ...
banned napísal:Okrem tej digi klimy a zadnych el. okien tam nie je ZIADNA, cislom 0 vybava, pochopil si to? To na margo toho co si napisal tu sprostost, ze polovica e46 ma slabsiu ako ty... Cinsku navi za 100eur neberiem ako navi, prepac.
 ( nie ako origo 16:9) ktora je podla mna zbytocna lebo pocet funkcii sa zastavil na cisle 2 a o schopnosti navigovat ani nejdem pisat, tak sa uvedom co pises, ta origo je pomaly horsia ako tato ,,cinska,,......uz si prestan honit ego konecne....
 ( nie ako origo 16:9) ktora je podla mna zbytocna lebo pocet funkcii sa zastavil na cisle 2 a o schopnosti navigovat ani nejdem pisat, tak sa uvedom co pises, ta origo je pomaly horsia ako tato ,,cinska,,......uz si prestan honit ego konecne.... 
  ....
 ....  

fox1k napísal:pekný kombajn nech robí radosť
banned-a si nevšímaj, keď sa ho tu ľudia pýtali na jeho e39 a výbavu tak tu chudáčik koktal a sám nevedel čo tam mal

:) ... ale, to naozaj? to je smutne ked niekto nevie co vlastne ma v aute, ja mam sice ,,cinske,, radio+ socialpacket ale aspon o tom viem
 :) ... ale, to naozaj? to je smutne ked niekto nevie co vlastne ma v aute, ja mam sice ,,cinske,, radio+ socialpacket ale aspon o tom viem  
  tak radost zatial robi, starosti minimalne...ale aj so starostami sa pocita, ako sa hovori... ak nemas starosti,kup si auto a zatial ani jedno z tych ktore som mal neboli bez starosti takze na tom nieco bude
 tak radost zatial robi, starosti minimalne...ale aj so starostami sa pocita, ako sa hovori... ak nemas starosti,kup si auto a zatial ani jedno z tych ktore som mal neboli bez starosti takze na tom nieco bude  :)
 :)  .... nevadi,neriesim taketo typy ludi, slnko svieti aj pre takych :)
 .... nevadi,neriesim taketo typy ludi, slnko svieti aj pre takych :)fox1k napísal:pekný kombajn nech robí radosť
banned-a si nevšímaj, keď sa ho tu ľudia pýtali na jeho e39 a výbavu tak tu chudáčik koktal a sám nevedel čo tam mal
 A hlavne veľa fotiek.
  A hlavne veľa fotiek. 
  ...
 ... 

Malarky69 napísal:ahoj máš fajný kusok nech ti slúži ... inak mne tiež momentálne svieti kontrolka že mam opotrebované kotúče ale ked vidím v akom su stave je mi luto ich meniť radšej ich ešte poderiem aj ked mám v garáži už zimmermanni
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) tebe svieti že máš meniť brzdy lebo ich máš opotrebované ale ty ich ešte poderieš?To nemyslíš vážne dúfam
 tebe svieti že máš meniť brzdy lebo ich máš opotrebované ale ty ich ešte poderieš?To nemyslíš vážne dúfam prajem vela stastnych km
  prajem vela stastnych km   
  co potrebujes dorobis a myslim ze keby sme vsetci mali na nove fullky tak by sa clovek nemal ani za cim obzriet...
 co potrebujes dorobis a myslim ze keby sme vsetci mali na nove fullky tak by sa clovek nemal ani za cim obzriet...  

aj ked po case zacnem vymyslat asi,ale tak co uz
 aj ked po case zacnem vymyslat asi,ale tak co uz  
 len ma dost financie brzdia kedze robim v posratom zdravotnictve
 len ma dost financie brzdia kedze robim v posratom zdravotnictve