pekne to ukáže ...nechýba ti tam tá štruktúra vo farbe, ako bola pôvodne v tom gumenom nástreku? btw. čo je tá krabička s tými dvoma tlačidlami za stredovou konzolou? také som ešte u nikoho nevidel
Dôležité je poriadne dat dole to pogumovanie nesmie ostať ani trocha je ztoho dosť bordel a inak vzadu ta krabička su elektrické zásuvky na 12v alebo ludovo povedané zapaľovače
Trošku aktualizácia príbehu . Menil som zadné brzdy komplet lebo staré už boli k.o. Menil som aj zhavice a pri demontovani sania som zostal prekvapený predošlý majiteľ mi vravel že klapky odstránil no oni tam boli tak som ich odstranil ja
Nové zadne brzdy a zhavice
Klapky som zrezal M5 závit a na skrutky som dal loctite na zavit
Nechápem prečo ten snímač nehlásil opotrebenie ?
Zimné štarty boli v pohode ale na diagnostike mi vyhodilo jeden nefunkčný tak som ich pre istotu vymenil všetky dal som Denso a pred tým boli Beru
Pribudlo aj nové rádio s androidom, wifi a podobne mam ho cca 3 mesiace je to perfektná vec hlavne naplno využívam waze,bluetooth, sygic a pod. je toho veľa no hneď som sa pustil aj do cuvacej kamery a mam v plane ešte hodiť kameru do predu na nahrávanie cesty (black box)
Tu je popis
Radosť aj pre krpca
Tadeto som tahal kabeláž pre cúvačku
Chcel som aby nebola moc výrazná tak som spravil otvor v zadnej lište držala tam aj sama o sebe ale predsa som zozadu natlacil silikónové lepidlo
Trošku špinavé auto
Pre predstavu
Skúšal som aj tu 5D karbonovu foliu zo začiatku to bolo pekne ale ako sa striedali teploty v aute su tam bublinky a je to skratka naprd. Stale to je iba fólia takže to strhnem a nalakujem na čiernu lesklú