Keď ma tu už toľko Marko spomína a sme v téme ojeby / stočenky (čiže v správnej) dám aj ja svoj postreh.
Roku pána 2012 som predával moje BMW 323i...cenu som mal 3000,-€ co bolo na vtedajšie ceny celkom v pohode (na konci stránky začína debata:
pribehy-nasich-aut/individual-t51967-540.html ).
Marko prišiel spolu s nejakým mechanikom či čo to bolo... Ukázal som im auto, dal som im papiere, poukazoval hrdzavé zadné lemy o ktorých som mu hovoril do telefónu pred tým ako prišiel, ukázal som mu že PP časť bola búraná (nie mnou) a že je to napísané aj v protokole KO. KO som s autom absolvoval ja nakoľko som ho kúpil s DE značkami. Povedal som mu že má takmer 300 000km ale motor ide krásne, ticho a pravidelne. Previezli sme sa a povedal že ho berie. Ku podivu nepýtal zľavu, tak som mu dal zadný M nárazník ktorý potreboval nalakovať.
Na druhý deň mi volal že som ho oklamal - auto bolo ŤAŽKO búrané a CELÁ pravá strana je prevarená z druhého auta! Že chce buď vrátiť auto alebp zľavu z ceny - 1000€ = tretina ceny.
To bolo pre mňa neuveriteľné nakoľko auto prešlo cez KO a tam by si to nevšimli??? U nás bolo na zdviháku x krát keď sa dorábal X-brace, potom menil komplet podvozok, potom keď sa menil olej a sviečky, potom keď sa zaváral deravý výfuk...a že by si to NIKTO nevšimol v autorizovanom servise? Tam nerobia babráci...
Nuž nechcelo sa mi tomu veriť ale myslel som že je Marko seriózny tak som mu ponúkol 200€ ako kompenzáciu s tým že je to pre mňa nová skutočnosť o ktorej som nevedel. To samozrejme odmietol a požadoval 1000€. Na to som mu odpovedal že keď budem mať na papieri z nejakého servisu od neho že je skutočne celá pravá strana prevarená z druhého auta, vyplatím mu tých 1000€ a pojdem na KO (kde som zaplatil, auto prešlo bez problémov) a budem od nich žiadať odškodnenie za to že ma podviedli.
Volala mi jeho priateľka, že to auto má mať ona a že sa na tom bojí jazdiť keďže bolo tak ťažko búrané a že chce tých 1000€ (potom asi bude búrané menej) inak ma dá na súd a že má nejakého super právnika (hovorila mi aj jeho meno ale nič mi to nepovedalo

) ktorý zo mňa vysúdi aj posledný cent.
Nuž stále som nástojil na nejakom paieri ktorý by podložil ich teóriu o "ťažkej búračke".
Na ďaľší deň mi volal Marko že bol na KO v BA a že mu premerali lak a že PP časť bola búraná (o tom vedel, mal to na protokole z KO ktorú som absolvoval ja) a zadná časť nie je celá búraná ale len lemy sú prevarené. Kto by to bol čakal pri 20 ročnom aute s 300 000km že zhnijú lemy...
Po tomto vysvetlení som ho vysmial a on mi povedal že či mu nedám aspoň tých 200€ čo som spomínal. Samozrejme po tom čo vystrájal deň pred tým a čo mi rozprávala jeho arogantná frajerka som nemal chuť dať mu ani cent...ani som nedal samozrejme
Nič no...skúsil...nevyšlo...auto predal Adamovi (Adam_ba) ten mi neskôr písal že v aute nemá X-Brace, tempomat atď...to už stihol Marko vybrakovať...a ako bonus aj čo-to na tom aute nacúval ako zrejme uňho býva zvykom (viď seka).
Toľko k tomuto "predajcovi".
o tom ako chcel kupovať M3 od germancars-a je tiež pekný príbeh

Klub tvoria ľudia, nie autá...