... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
batko152
Autor témy
Auto: čierne E90 320dé
Kraj: Bratislavský

Auto mi stalo 2 mesiace, teraz pri brzdeni trasie

Štvrtok, 2. Apríla 2015, 13:31

Takze, ked som po 2 mesiacoch sadol do auta, prekvapilo ma, co sa zacalo diat. Pri brzdeni na vyssej rychlosti viac, a pri mensej menej mi brutalne trasie volantom... Autom sa nejazdilo, takze ma to dost zarazilo. Gumy mam stale zimne, kotuce boli v poriadku, vlastne aj vsetko ostatne... Mohla by to sposobit hrdza na kotucoch, alebo sa za tu dobu proste nieco pokazilo. ](*,) :-k
Kto chce hlada spôsob, kto nechce, hladá dôvod :)
Obrázok

vilo1
Auto: BMWe90 325i
Kraj: Prešovský

Re: Auto mi stalo 2 mesiace, teraz pri brzdeni trasie

Štvrtok, 2. Apríla 2015, 16:16

Cau ked mas zhrdzavene kotuce tak to bude tou hrdzou, brat mal to iste na mazde cx7 tiez mu dlho stala kotuce zhrdzaveli tak na hrubo ze pri brzdeni sa ta hrdza uz nezodrela a tiez mu pri brzdeni triaslo volantom,vyriesil to tak ze dal vsetky kotuce stiahnut na sustruhu a odvtedy vsetko ok.

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Piatok, 3. Apríla 2015, 22:19

Kotuce. Mne minuly rok, bol som 2 tyzdne na sluzobke a do garaze som odstavil zasolene a mokre auto. Dosticky mi prituhli na kotuce a auto sa nechcelo pohnut, az na riadne skubnutie spojkou pod plynom. Zakorodovali tak, ze na kotucoch bol odtlacok okraja dosticiek. Triaslo jak hovado. Trvalo dobrych 10tis km kym sa to vysuchalo do normalu.
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

batko152
Autor témy
Auto: čierne E90 320dé

Sobota, 4. Apríla 2015, 12:13

Presne, kamos mi ho potreboval troska preparkovat, a presne ako hovoris, nechcelo sa pohnut, az to sklblo a potom preparkoval. Momentalne mam za sebou cca 1000km a trasenie sa trosku zjemnilo, ale stalo to nieje ono... ](*,) ach jaj, nedaval si to zbrusit?
Kto chce hlada spôsob, kto nechce, hladá dôvod :)
Obrázok

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Utorok, 7. Apríla 2015, 09:20

kedze jazdim pomerne dost (cca 3000km mesiac) a bolo citit postupne zlepsovanie, nie, nezbrusoval som. Pri prezuvani som vtedy kukol koutce, videl co je vo veci a neriesil. Postupne to islo do stratena a to trasenie bolo minimalne. Ku koncu to bolo citit len pri ozaj jemnom brzdeni, akonahle si ale riadne zosliapol pedal, neprejavovalo sa to a nebol s tym ani problem na mokrom. Tak som to nechal ....
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Obruck a 5 neregistrovaných