... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

obchodna sekcia

kovvalsky
Autor témy
Auto: fiat
Kraj: Trenčiansky

Re: bmw e91 ramcek na 2din radio

Streda, 25. Februára 2015, 09:08

jasne o optike sa tu nebudeme bavit to je skoro bestratove ziadne rusenie a podobne na tomto si bmw dalo zalezat pred 6 rokmi som vyrabal pre bmw kablovky a uz v tedy sme tam pchali optiku
ja som clovek ktory ide postupne ako vies zaklad je mat dobru HU potom pojdem dalej zrejme bude treba vymenit basovu zlozku to zrejme vyrobim dve ozvucnice pod sedacky aby som stoho dostal kopaky lebo len vymenit repro v tych povodnych asi nepomoze plus samozrejme musim dodat tomu stavu potom to znova naladim a zistim kde to ma dalsie medzeri velka skoda je to ze do dveri sa nedaju osadit vacsie repro bez toho aby si to musel mega upravovat takze zrejme bude treba vymenit aj stredove repro vo dverach aj vyskace na cene komponentov az tak moc nezalezi musia si proste sadnut s tym autom je dost mozne ze vymenim vela komponentov pokial to vyladim a dostanem stoho maximum
Prílohy
20150225_090520[1].jpg
ked som zacal robit audio do fiat punta zacalo to vymenou radia a skoncil som tymto

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Streda, 25. Februára 2015, 23:53

kovvalsky napísal:
jasne o optike sa tu nebudeme bavit to je skoro bestratove ziadne rusenie a podobne na tomto si bmw dalo zalezat pred 6 rokmi som vyrabal pre bmw kablovky a uz v tedy sme tam pchali optiku
ja som clovek ktory ide postupne ako vies zaklad je mat dobru HU potom pojdem dalej zrejme bude treba vymenit basovu zlozku to zrejme vyrobim dve ozvucnice pod sedacky aby som stoho dostal kopaky lebo len vymenit repro v tych povodnych asi nepomoze plus samozrejme musim dodat tomu stavu potom to znova naladim a zistim kde to ma dalsie medzeri velka skoda je to ze do dveri sa nedaju osadit vacsie repro bez toho aby si to musel mega upravovat takze zrejme bude treba vymenit aj stredove repro vo dverach aj vyskace na cene komponentov az tak moc nezalezi musia si proste sadnut s tym autom je dost mozne ze vymenim vela komponentov pokial to vyladim a dostanem stoho maximum

Tak to hej - v tychto pripadoch auto sluzi uz len ako ubohy "nosic" celej hudobnej sustavy. (Ktora je podla mojho nazoru neadekvatna k zvukopriestoru 1x1.5m :) )
Ale na sutaze kde sa meranu decibely a co najvacsi vykon, tak tam treba napchat vsetko co tam vojde....
V tychto pripadoch uz nie je pomoc a neostava nic ine len to vsetko prerobit tak ako si mal v plane.

kovvalsky
Autor témy

Štvrtok, 26. Februára 2015, 08:30

v tejto sutazi sa nemeraju ani decibely ani vykon =D> =D> =D> =D>

kovvalsky
Autor témy

Štvrtok, 26. Marca 2015, 19:17

takze maly sme technicke problem nakoniec som 320 nezobral a isiel som do 318 ale to je nepodstatne uz pracujem na osadeni radia klima uz je nahrubo osadena este osadit radio a potom prisposobit ramcek aby vsetko pasovalo
Prílohy
20150326_185821.jpg

kovvalsky
Autor témy

Utorok, 31. Marca 2015, 15:34

Este treba podorabat ramik okolo radia a ulozenie radia inak funguje perfektne hlavne navigacia je sto percentna ako tu niekto pisal vobec nieje nizko kedze sa da naklonit nemusi clovek ani niako hlavu sklanat
Pre tych ktory by nieco taketo robili ramcek je bmw1 ten ma jediny moznost dat klimu nad radio ale nepasuje presne do bmw 3 treba ho prisposobit
Prílohy
20150329_161140.jpg
20150329_161130_HDR.jpg

nafta
Auto: BMW e91 320d facelif
Kraj: Zahraničie

Streda, 1. Apríla 2015, 14:28

To bych řek že je lepší tuhle než takovej batl https://www.youtube.com/watch?v=HmhdQ6-dons

sineDko

Streda, 1. Apríla 2015, 14:35

ale tu sa chcelo vyhnut cinskej kokotine :wink:

nafta
Auto: BMW e91 320d facelif

Streda, 1. Apríla 2015, 16:06

sineDko napísal:
ale tu sa chcelo vyhnut cinskej kokotine :wink:

A Alpine je teda co?

kovvalsky
Autor témy

Streda, 1. Apríla 2015, 18:34

no aj alpine sa vyraba v cine o tom kde to je vyrobene sa nebudeme bavit no alpine ma niake vlastnosti ktore ostatne radia nemaju akurat ten cinak ma len 6 palcovy displej moj ma 8 palcovy displej preto som to musel osadzat uplne dole aby som to tam vobec napchal

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní