Takže veci sa majú následovne. Nahodili sa pružiny a nahodili sa aj downpipes. Čo sa zvodov týka výkon išiel citeľne hore, čo ma teší ale hlavne sa dosť zmenil zvuk. Celkom agresívne to znie, je to úplne inde ako 330i. Turbá je krásne počuť vo výfuku po výmene zvodov. Strieľa a bubloce pri preraďovaní a ubraní plynu. Nádhera, ja som maximálne spokojný.
Nahodili sa aj pružiny. Veľké obavy ohľadom šúchania sa nakoniec nevyplnili aj keď cestou domov, keď som pravdaže testoval zvody

som pri jednom menšom prehupe a vysokej rýchlosti šuchol gumu a aj keď nozostali na gume žiadne známky, tak to bolo počuť ale dnes sa jazdilo normálne aj do podzemnej garáže som bez problémov vliezol a pohoda, zatiaľ to teda riešiť nebudem. Ak pneumatika šuchne raz, dva krát do mesiaca tak to nechám tak. Pružiny inak sadli pekne. Zadok išiel dole o 1 cm a vyzerá super. Predok o 2,5 cm ale zniesol by ešte 1,5 a možno aj 2 cm ale to by už tlmiče znášali horšie. Je to decentné ale každopádne to nie je lowrider :) V zakrútach sedí dobre, menej sa nakláňa. Nemal som čas moc testovať a ani nie je kde momentálne.
Priložil som aj jedno video točené mobil. ( Tak nepriložil, lebo nejde vložiť ani AVI ani MP4 ) Zvuk je z kabíny a naživo je trošku iné

a pár fotiek narýchlo spravených kde je auto špinavé, kedže pršalo ( upozornenie pre užívateľov tvaroh, kiwi69 a Mpower!

). Keď budem mať cez víkend v ruke sklo, tak skúsim spraviť niečo kvalitnejšie :)
Čaká nás už len menšie doladenie softu a v podstate je koniec úpravám za pol roka som spravil auto podľa svojich predstáv. V najbližšej dobe bežná údržba a preventívny servis, veľká očista po zime a hrajkanie sa s detailami. Možno napíšem aj nejaké postrehy po pol roku užívania.