... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Re: VYMKLA SOM SA Z AUTA

Pondelok, 16. Februára 2015, 22:46

Asi ta tam aj rovno zamestnaju :mrgreen:

Gorgi

Pondelok, 16. Februára 2015, 23:15

//MPower napísal:
Nerozbijaj ziadne okno, zavolaj odtahovku a ta ti to predsa musi nalozit aj zamknute..... Kde je ako problem? A nech to odvezu do BMW.

A dalej co ? Si myslis ze v bmw sa ti na to vyhonkaju a voala zamok je otvoreny ? Kks nechapem

Gorgi

Pondelok, 16. Februára 2015, 23:17

A ked uz dlhsiu dobu viem ze mi nejde dialkove tak to zacnem riesit hned a ne na poslednu chvilu ked uz je neskoro ... #-o

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Utorok, 17. Februára 2015, 00:08

Na konci bitky je kazdy general....na to ze si zena si to vyriesila bravurne...v tomto pripade iba slaba baterka:-))))Vela ludi sa spoliaha na dialkove,tak kaslu na skontrolovanie zamku....treba si to obcas vyskusat ci ide zamok lahko,lebo raz ho mozete potrebovat.....minule sa riesilo mojmu klientovi na x5 tiez nieco podobne...ale navod sem davat nebudem radsej:-)))))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 17. Februára 2015, 07:09

Vsetkym ktori radili volat zamocnika a vyhackovat a roztahovat balonikmi... Blbost.
Volal som trom servisakom, ze potrebujem otvorit auto so zabuchnutym klucom a kazdy ma poslal na strom. Tieto auta niesu skodovky kde ohnete dvere rukou. Kvoli tuhosti ramu okolo okna a zahnutiu plechov v tom mieste je to hoooodne tazke. A kedze bol dojebabrany zamok tak ani zamocnik to neotvori na mieste.
Dalsia vec, mne napriklad bliknu smerovky aj ked zamknem klucom. Spusti sa alarm a uzamkne doublelock. Roztrepal som sklo a skusil som klucku, nesla. Skusil som aj centralne tlacidlo, neslo. Neostavalo nic ine ako preliezt do kufra a zobrat zabuchnuty kluc. Nakoniec ma oprava stala 15e aj so sklom, teda tolko stalo sklo a vymenil som ho sam. Ak nieje X3 horsia ako e39 tak pochybujem, ze sa bude spravat inak.
Rada do buducnosti. Ak nefunguje dialkove tak opravit skor ako sa nieco stane. A nieje zle raz za mesiac otvorit a zatvorit auto klucom aby si aj zamok trosku pobehal.

kybelvody
Auto: E30
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 17. Februára 2015, 08:56

404 - not found

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Utorok, 17. Februára 2015, 09:08

dobre, ze si dala vediet ako si to vyriesila :)
nakoniec to bola vlastne jednoducha vec a to dovod nefunkcnosti centralu - slaba baterka :)
uz len dat vymenit zamok a mas to opat fit :)

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 17. Februára 2015, 09:28

kybelvody napísal:
http://www.dsl.sk/article.php?article=16678

Prispevok uplne k veci fakt. Jednak Connected Drive u nas ani nefunguje a druhak bol problem v baterke.. :thumbup:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

ice.blade

Utorok, 17. Februára 2015, 10:39

esteze stacilo len vymenit baterku a nebol kluc odparovany od centralu :thumbup: teraz kup opravnu sadu zamku a daj opravit... ak pasuju z E46 tak nejake mam

jararak
Auto: skodofka 120l

Utorok, 17. Februára 2015, 11:46

poznam, s tym rozdielom, ze mne zamok fungoval, ale klucka sa mi odtrhla par dni predtym, pokial dosla nova, vybila sa mi baterka, tak som nevedel centralom otvorit ostatne dvere, popripade stiahnut okno, to bola erotika :D
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

EBOLA

Utorok, 17. Februára 2015, 11:54

Jaro teraz ked som robil auto tak som si nieco vsimol, mozno to pomoze inym...
pod vodicom (za lavym prednym kolesom) je prechod + kabla do motoroveho priestoru (na starter, a servisny + kontakt)
cize ked nabuduce sa nieco take stane tak staci pridvihnut auto a +12 napojit tam ;-)

auto111
Kraj: Trnavský

Utorok, 17. Februára 2015, 12:18

EBOLA: Neviem na zaklade coho tvrdis ze u modernych aut nejdu vyhnut dvere.

Kuk video:

EBOLA

Utorok, 17. Februára 2015, 12:32

Netvrdim, ze sa na modernych autach nedaju odtlacit dvere no nie na kazdom je to take jednoduche. A hlavnym problemom ostava doublelock. Kludne na nive poskytnem moje auto na otestovanie ak ty zozenies zamocnika ktory sa to pokusi otvorit (nie cez zamok) ;-)

ice.blade

Utorok, 17. Februára 2015, 12:55

nj... ak by som mal kluc v kufri chcem vidiet ako by kluc vytiahol z kufra ktory sa da otvorit packami zo zadu, double lock s tym ze ak chce otvorit musi ten kluc dostat do spinacky a pootocit, ak mam zamknuty volant (co ja mam casto kedze pri vystupovani za volant potiahnem) je to mission impossible... nasledne az moze otvorit centralom dvere

v tom pripade by som tiez riesil rozbit soferove alebo spolujazdcove okno, dostat sa do kufra pre kluc cez dieru na skyvak alebo cez plech kde ma byt skyvak a vymenil by som si okno ktore sa da kupit za 10-20€ + praca

je riesenie na diag povolit odomykanie centralu tlacitkom v konzole aj pri zamknutom aute, double lock bude fungovat ajked zbytocne :D ale v pripade potreby staci odtlacit dvere jak na videu a magnut do stredu tlacitko

EBOLA

Utorok, 17. Februára 2015, 13:03

Tak tak.. nastastie sa do kufra touru lezie lahsie, a druhym stastim bolo, ze som nad doblelockom uvazoval a zbrklo som nerozbil to male okienko na zadnych dverach.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 236 neregistrovaných