... všetko o BMW ...

Takže preto jazdenky
 Takže preto jazdenky 

. Klobáse nesmu chybat
 . Klobáse nesmu chybat  

Zajtra idem zapojiť elektroinštaláciu, dať baterku do kufra, nahodiť budíky a krit pod volant, nahodiť s5 posilovač a to by bolo všetko
 Zajtra idem zapojiť elektroinštaláciu, dať baterku do kufra, nahodiť budíky a krit pod volant, nahodiť s5 posilovač a to by bolo všetko  Cez víkend sa spraví šaltpáka, nahodí sa kardan, spraví výfuk, tuším na motore mám vývody na olejový chladič lebo tam nieje a vytiekol mi cez ne všetok olej
 Cez víkend sa spraví šaltpáka, nahodí sa kardan, spraví výfuk, tuším na motore mám vývody na olejový chladič lebo tam nieje a vytiekol mi cez ne všetok olej  Dnes sa dokúpil olej, klinový remeň, olej do prevodovky, servoolej, destilka a bude treba ešte dokúpiť hadice na brzdy nech zapojím posilovač.
 Dnes sa dokúpil olej, klinový remeň, olej do prevodovky, servoolej, destilka a bude treba ešte dokúpiť hadice na brzdy nech zapojím posilovač.

fakt vrazedne tempo! vychytavky a dokoncovacky  urcite aj tak zaberu najviac casu,,ale paradne vam to ide...tusim ti s tym aj  pomaha niekto,kto s podobnym projektom uz mal co to docinenia...super,ze nebolo treba rezat tunel...inac kedze auto asi bude dostavat peknu knedlu,bolo by dobre spevnit prednu  napravnicu,aspon pri silacoch...pripadne aj zadnu okolo diffu,ak pojde nahodou naprava von...brzdy ostavaju? vela zdaru pri dalsich pracach
  fakt vrazedne tempo! vychytavky a dokoncovacky  urcite aj tak zaberu najviac casu,,ale paradne vam to ide...tusim ti s tym aj  pomaha niekto,kto s podobnym projektom uz mal co to docinenia...super,ze nebolo treba rezat tunel...inac kedze auto asi bude dostavat peknu knedlu,bolo by dobre spevnit prednu  napravnicu,aspon pri silacoch...pripadne aj zadnu okolo diffu,ak pojde nahodou naprava von...brzdy ostavaju? vela zdaru pri dalsich pracach