... všetko o BMW ...
kiwi69 napísal:Tak sa pridám aj ja, ked sa to tu rozbehloAk už tuto značku na BMW tak podla mna jedine AEZ-Antigua...
jararak napísal:no a pristala u nas vo firme mam taky pocit, chcel som to najst podla spz ale este nema asi uzavretu poistku
mexican napísal:Však si založ svoj.
Ja si môj príbeh budem przniť podľa aktuálnej nálady a aktuálnych diskov ktoré mám momentálne obuté na aute :-)
matisek napísal:keby nemal poistku, tak nema spz
Dogg88 napísal:Tym by som si nebol taky isty
Poznam minimalne 5 aut ktore nemaju poistku a su prihlasene...hold setrit sa musi
Dogg88 napísal:Tym by som si nebol taky isty
Poznam minimalne 5 aut ktore nemaju poistku a su prihlasene...hold setrit sa musi
jararak napísal:jooj, nemyslel som to tak ze nema PZP, len SKP to este nema v db
matisek napísal:Si pleties pojmy s dojmami.
Ked odhlasujes/prihlasujes auto, tak bez poistky ti ho neodhlasia/neprihlasia.
Ked ma niekto auto a nezaplati poistku na dalsie obdobie, tak tu poistku proste nema...chapes? Ked sa cosi stane, tak bude musiet zalozit rodicovsky barak aby to dokazal zaplatit. Setrenie ja svina...
Dogg88 napísal:Neviem co si mam pliest...SPZ je plechova tabulka na aute, PZP je povinne zmluvne poistenie.
Neviem kde zijes ty, no ja zijem na Slovensku a viem ze do ziadosti pises cislo poistky a ked ti SPZ vybavuje chlapik co denne prihlasuje 20 aut tak od neho policajti bielu kartu nepytaju. Proste do ziadosti napise 783450123 tak to je jeho "cislo poistky" ani jeden policajt na prepise nebude zistovat platnost PZP
To je jeden sposob, este viem o dalsom...tak pokracovat v skoleni?
Aby si si ty neplietol pojmy s dojmami
egres333 napísal:
nechcem ti do toho moc kecat, ale ked si stojis za svojim, tak si chod prznit svoj pribeh o aktualnych diskoch na AKTUALNOM aute, co znamena na to trosku smradlave OOOO forum, kedze tam chcipol pes
![]()
matisek napísal:Bavime sa o legalnom prihlasovani a nie pri prihlasovani typu "vytrtkas policajta do riti a neukazes mu bielu kartu lebo som socka na nemam na pzp". Ja som vzdy musel dolozit PZP. Ale ked robia na policii hentake hovna, tak sa ani necudujem.