... všetko o BMW ...
mexican napísal:Na M-paket sa vyseriem, ale nevylučujem že budúci rok by som predsa len poriešil nejaké 19" kolesá. Ja som istú dobu reálne uvažoval nad 19" Breyton CS (s lešteným límcom) - buď čierne alebo Mirror Paint.
Inak tie kolesá sú celé neskutočná dilemakde dosť veľkú úlohu zohráva slovo runflat.
Ešte reálne ako alternatívu vidím nejaký decentný predný spojler - niečo podobné ako má 535i v tomto videu.
Zo zadu veľky rozdiel medzi M-paketom a štandardom nie je - v podstate akurát ten, že M-paket má jeden diel nárazníka čierny, čo by sa dalo spraviť u nejakého maliaraale nevidím v tom veľký prínos.
mexican napísal:Ja som mal resp. ešte mám komplet adaptive drive.
Pri použití RFT sa ani u 18" nedalo hovoriť, že by to bolo ako v bavlnke a nie to ešte 20".
Hlavne je som to auto používal ako daily car a nie ako showcar. Z toho dôvodu by bolo používanie veľkých priemerov kolies kontraproduktívne.
Bikemann napísal:Takze 20tky non run flat nahodene a komfort je uplne niekde inde ako na 19run alebo 20 run flat.
Je to pohodlnejsie ako na e39 na 17nastch non run flat. Odporucam
matisek napísal:Tak daj aspoň foto tých papúč a zaujímali by ma ešte rozmery diskov a pneu čo si dal.
mexican napísal:Dovoľujem si oznámiť miestnej pospolitosti, že ku dnešnému dňu biela plečka mení miesto trvalého pobytu a sťahuje sa do Paštikárne.
#slzatecje
korado napísal:Kam?!