podla mna je to fajn spotreba ludia si kupia 2l bmw a cakaju ze budu mat nizsiu spotrebu ako na nejakej 1.4ke dieslovej ......, ja ked idem do tych 130 tak mam nejakych 5,3-5,7 zalezi od vela veci napriklad ked prsi a je mokro zere auto viac alebo mas mäkké gumy popripade je tam iny druh asfaltu alebo ked mas stary olej popripade mas vydojeny vzduchovy filter , mne robili kedysi davno v origo servise majstri vzduchac a zle ho zavreli a tak bol zapraseny ze som zacal citit ubytok vykonu a vysiu spotrebu a dal som to do pucu sam a o 0,3 nizsia spotreba........ je vela veci ktore ti mozu ovplyvnit spotrebu napriklad aj take palivo

.............. väcsinou sa nesnazim jazdit tak aby som usetril 8e na nadrzi snazim sa jazdit tak aby som sa dobre citil ked chcem usetrit usetrim to na "pive alebo na poleci"

vecsinou mam na dialnici 6,6 ked idem trosku viac asi tak 140-150..... a ked uz ides cca 170 tak si to umna vypyta v pohode 8 a ked ides este o nieco viac tak mozes podla mna kludne vidiet aj 11/100