... všetko o BMW ...
Moderátor: jkk
matus699 napísal:uz ked som videl tvoj nick som hned vedel ze tvoja odpoved bude o hovne aj tak bolo![]()
dakujem pytam sa normalnych ludi ked nechces odpovedat neodpovedaj ja ta nenutim...
a ked chces tak bud k teme alebo k veci ked nie radsej nechaj tak dakujem....
matus699 napísal:... na rozjebanom peugeote spravim spotrebu na 4l...
matus699 napísal:konecne nieco normalne...
mesto jazdim pomenej ale ano jazdim mozno tak 30% z najazdeneho..
tak brzdu to tazko povedat ale pribrzdam motorom ked sa da brzdu pouzivam az na zastavenie pri nizsej rychlosti alebo ked je treba pri vysej ale ked sa blizim napr ku krizovatke tak dobrzdam motorom a az potom zabrzdim..
teplotu motora mam okolo 86-87°C niekedy skoci na 88 a potom zase padne na 86 priblizne niekedy na 85 ale skoro hned je na 86-87 pri jazde...
na diag som bol asi 5 krat u 3 ludi dohromady vsetkym som povedal ake mam podozrenia a nech mi to popozeraju kazdy mi povedal ze mam vsetko v poriadku a nic nevedia vycitat no od 20-40e si vypitat hned vedeli...ale to je vedlajsie.. o ziadnaj chybe mi nikto nepovedal iba ze ked tak mam vymenit separator turbo vahu vzduchu a skratka typy od brucha nijako nevysvetlene a nepodlozene preco a co by to mohlo robit...
matus699 napísal:vsetky diag boli robene iba na mieste z nastartovanym motorom maximalne..
testy neviem nakolko som nevidel co presne robia a vzdy iba tukali do notebooku...
a po urcitej dobre ako som uz pisal ze je vsetko ok ked som sa zacal vypitovat tak zrazu som mal vymenit asi vsetko.. cize 3 pripad ako pises
matus699 napísal:nie nie iba volnobeh... nic viac