... všetko o BMW ...

poliaci tak bežne jazdia a inak prekonovane auta maju a životnost je v pohode
  poliaci tak bežne jazdia a inak prekonovane auta maju a životnost je v pohode

dal som castrol 5w40 tak neviem či to je placebo alebo motor ide tichšie...večer sme mali malí meet tak som jednu cvakol :)
  dal som castrol 5w40 tak neviem či to je placebo alebo motor ide tichšie...večer sme mali malí meet tak som jednu cvakol :)
 ja to už nejak tak važne neberem lebo neviem jak to je tam u vas ale tu unas je to tak že bud ako pišeš sam dopadne lebo to nedrži alebo pridem k autu a už tam nebude...konkretne na tomto aute je to už tretia sada čo davam
  ja to už nejak tak važne neberem lebo neviem jak to je tam u vas ale tu unas je to tak že bud ako pišeš sam dopadne lebo to nedrži alebo pridem k autu a už tam nebude...konkretne na tomto aute je to už tretia sada čo davam   a že ludia nemaju peniaze ked každý druhý ma bmw a potrebuje prave moj znak
 a že ludia nemaju peniaze ked každý druhý ma bmw a potrebuje prave moj znak   raz mi znaky ujebali pred nakupnym centrom a auto stalo rovno pod kamerou pán SBS-kar sa somnou nechcel bavit na temu aby si pozrel zaznam z kamier...čo už slovensko keby to ujebali jemu z auta ta už by helikoptery lietali na palube s horáciom kayne west
  raz mi znaky ujebali pred nakupnym centrom a auto stalo rovno pod kamerou pán SBS-kar sa somnou nechcel bavit na temu aby si pozrel zaznam z kamier...čo už slovensko keby to ujebali jemu z auta ta už by helikoptery lietali na palube s horáciom kayne west  
 som aj celkom rad lebo už mam niečo vyhliadnute
  som aj celkom rad lebo už mam niečo vyhliadnute   ...auto išlo do RK kupec ma zlikvidoval ked vystupil z auta s diagnostikou a otazkou či funguje všetko klima a tak
  ...auto išlo do RK kupec ma zlikvidoval ked vystupil z auta s diagnostikou a otazkou či funguje všetko klima a tak   rozpadol som sa...vysvetlil som mu par veci a auto sa predalo za 1900e
 rozpadol som sa...vysvetlil som mu par veci a auto sa predalo za 1900e