... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Gabo10 napísal:Veľké,silné,luxusné,čierne,športové BMW je priam zlatá bana že novinárov..vždy je v komentároch taký hate že minimálne 300 príspevkov
cptObvious napísal:Za cely rok co mam auto,bez skrabanca. Od vcera v Ke na navsteve u znamych. V noci auto pod kamerami, kedze uznava sam kosican, ze ludia su chuji ak vidia Ba auto. Podvecerna prechadzka v meste, vraciame sa k autu a samozrejme predok dojebany od tazneho nejakeho echt kokota. Dakujem. Vsetky povery o vychode naplnene. Dufam, ze si si popri tom dobre pohonil. Nikomu som nezavadzal, bolo to naschval kedze z pozicie auta sa tam nemal kto srat
reVo napísal:Nechapem co je na tom, ked je prazdne parkovisko a stoji takto.
erik_1 napísal:
Prave preto ze je prazdne tak ma parkovat ako clovek, alebo ked sa o 2 hodky zaplni a on sa nevrati tak moze nadalej krizovat tri miesta, len preto ze ked dosiel tak bolo este prazdne?
bado napísal:Parkuje preto takto aby mu niektori dement ked vystupuje z auta nedobuchal auto.
Nedavno sedim v aute a zaparkuje vedla mna octafka,ja som pisal sms a zrazu taka rana do dveri,ja otvorim okno a on ze prepacte mi![]()
![]()
![]()