... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:boha potom ako si zobral k srdcu prvý môj príspevok tak k tomu druhému som aj citoval, a ty ešte stále . . .
písal si niečo o naháňačkách v meste? nie, tak potom?
btw. niekto sa lepí na teba, podradíš a vycvičíš ho, o 5km je znova za tebou a zas robí problémy,
alebo, necháš ho nech ide do rite, a máš kľud . . .
ViktorDDD napísal:
lebo potom je to rovnaký a o nič lepší kokot ako ten na tom TDi-čku, aká frajerina že? by som sa rehotal, keby ho niekedy chcel obehnúť superb, on by pridal knedlu na dvojke a v tom maják zo superbu![]()
že vôbec niekoho kto má IQ aspoň nad 70 vie natlakovať to že ho obehne TDičko s vyškereným šoférom . . . ako občas musím prežívať docela zaujímavé veci obiehanie octaviou cez 2 plné keď ide oproti kamión atď. len preto že mám vzadu na kufri napísané to čo mám, ale stačí sa kúsok stiahnuť nabok, pousmiať sa natom a ísť ďalej
jararak napísal:bohuzial aj menej, dnes ta vyprasi akykolvek 2liter (ale od renomovanej znacky, nie skodovky)
Zdeno, mozes hodit foto aj utrob tej zazracnej skatulky?
bola tu 250 konova 330d, poprosim meno toho co upravoval soft, alebo aka firma, vzdusny zamok a tak, alebo na akej vymyslenej brzde si s tym udajom bol, lebo z toho motora tolko softom nedotiahnes aj ked sa pokrajas.
tomikadze sa cudujem, ze ti to este drzi pokope, 2 vstreky boli na vymenu este pred rokom
Gabo10 napísal:Passat r36 ktorý má od výroby o 2,3 sekundy lepšie zrýchlenie ako e39 + policajti ich majú ešte upravené ťa nestíhal hej?
to že ťa vyprovokovali nieje ich chyba ale tvoja psychická slabosť že si sa nechalku mestu sa radšej nevyjadrujem že tam sa chcete nahánať
nerobte z e39 nad-auto v dnešnej dobe ho dá dole všetko čo má nad 2.5 liter...
jararak napísal:tomi, netusim, pametam si len ze si nieco s tymi vstrekmi mas/mal si. ale ked ma zabijes, nepametam si viac ako to ze to bol tour. simik to ma asi podobne ked mu vola nejaky fesak a zacne ze ci si ho pameta bol asi rok dozadu u neho na ciernej 5er.
Gabo10 napísal:Passat r36 ktorý má od výroby o 2,3 sekundy lepšie zrýchlenie ako e39 + policajti ich majú ešte upravené ťa nestíhal hej?
to že ťa vyprovokovali nieje ich chyba ale tvoja psychická slabosť že si sa nechalku mestu sa radšej nevyjadrujem že tam sa chcete nahánať
nerobte z e39 nad-auto v dnešnej dobe ho dá dole všetko čo má nad 2.5 liter...