... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Re: 530d 142kw / je to séria alebo chip?

Utorok, 27. Januára 2015, 13:07

pribrzdim na 70, curak ma predbehne a kludne idem 100kou dalej, teda po prvu zakrutu kde toho imbecila dobehnem a musim sa ho drzat lebo mu tu jeho tdi plechovku vynasa...
vtedy je dobre mat stado pod kapotou aby som ho mohol znova predbehnut a padat prec....
len tolko som chcel :-"

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Utorok, 27. Januára 2015, 13:50

nieco tu smrdi...komplexy

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6

Utorok, 27. Januára 2015, 14:16

akoze ja? :lol:

hessy

Utorok, 27. Januára 2015, 14:23

Do pice to su tu zas mudrosti ](*,) cele zle

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Utorok, 27. Januára 2015, 15:29

Dnes sme zase vymontovali zazracnu krabicku na zvysenie vykonu...:-)))
Prílohy
image.jpg
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

tomikadze

Utorok, 27. Januára 2015, 19:10

simik to nebola krabicka od domontovaneho xenooooona ? :mrgreen:

tomikadze

Utorok, 27. Januára 2015, 19:18

ViktorDDD napísal:
boha potom ako si zobral k srdcu prvý môj príspevok tak k tomu druhému som aj citoval, a ty ešte stále . . .
písal si niečo o naháňačkách v meste? nie, tak potom? ](*,)

btw. niekto sa lepí na teba, podradíš a vycvičíš ho, o 5km je znova za tebou a zas robí problémy,
alebo, necháš ho nech ide do rite, a máš kľud . . . :wink:

ale aj v meste mu viem zmiznut a bud ja alebo on o kilometer odboci inde :D

CoradoCattani
Auto: e39 530d

Streda, 28. Januára 2015, 01:08

ViktorDDD napísal:

lebo potom je to rovnaký a o nič lepší kokot ako ten na tom TDi-čku, aká frajerina že? by som sa rehotal, keby ho niekedy chcel obehnúť superb, on by pridal knedlu na dvojke a v tom maják zo superbu :mrgreen: :mrgreen:

že vôbec niekoho kto má IQ aspoň nad 70 vie natlakovať to že ho obehne TDičko s vyškereným šoférom . . . ako občas musím prežívať docela zaujímavé veci obiehanie octaviou cez 2 plné keď ide oproti kamión atď. len preto že mám vzadu na kufri napísané to čo mám, ale stačí sa kúsok stiahnuť nabok, pousmiať sa natom a ísť ďalej :wink:

Neviem ,čo z toho všetci robia velké haló ,ked v nočných hodinách stupíš dvojke v neosídlenej oblasti podlahu... Na to máme tie bmw aby sme sa tešili občas z toho že nám ustrelí zadok pri akcelerácii na prázdnej ceste alebo aby sme sa tešili,však nehráme GTAčko a nezrážame ludí,a ked si ho niekde vyšprintujem na takej ceste kde nechodia ani autá mimo mesta, tak neviem čo všetci mrú jak keby sme jazdili tristo... Mimochodom So superbou ešte nemám zážitok ,ale pAssat r36 alebo r32 čierny mi to spravil, ale iba pustil majáky,po pár sekundách,lebo nejako nestíhal akcelerovať,alebo nepoznali terén,a ešte čisto to vyprovokovali oni ,zbadali v noci bmw,nalepili sa na nárazník jak cigáni a silú mocú chceli zarobiť 650€ na kávu ,asi bolo pred výplatami :D A mali zážitok a aj ja do života , pomýlil som si ich s kamarátom ktorý mal presne také isté auto,a mal som zarobené,a vodičák 3 mesiace off,potom na preskúšaní všetky testy odznova som sa musel učiť,však opakovanie je matka múdrosti :D odvtedy už si dávam pozor na takých expertov,čo chcú ísť nasilu na ofuky ale niekedy sa to nedá,ked mi plače auto že ho furt dusím,ale radšej väčšinou chodím predpisovo,už sa neoplatí jazdiť svižnejšie,všade je panglov premnožených jak švábov,tento rok chcú všade namontovať radary, tak vymeníme zachvílu bawory za fábie a budeme pracovať len na policajtov,ked všetci mladý by len dopravákov robili...

Gabo10
Auto: E39 530iA

Streda, 28. Januára 2015, 07:22

Passat r36 ktorý má od výroby o 2,3 sekundy lepšie zrýchlenie ako e39 + policajti ich majú ešte upravené ťa nestíhal hej?

to že ťa vyprovokovali nieje ich chyba ale tvoja psychická slabosť že si sa nechal ](*,) ku mestu sa radšej nevyjadrujem že tam sa chcete nahánať

nerobte z e39 nad-auto v dnešnej dobe ho dá dole všetko čo má nad 2.5 liter...
Ľudia, ktorí tvrdia, že sa nedá, nemajú zavadzať ľuďom, ktorí veria, že sa dá.....
[E39 530iA] Daily car
[E39 530D] socialne presúvadlo EX

jararak
Auto: skodofka 120l

Streda, 28. Januára 2015, 09:56

bohuzial aj menej, dnes ta vyprasi akykolvek 2liter (ale od renomovanej znacky, nie skodovky)

Zdeno, mozes hodit foto aj utrob tej zazracnej skatulky?

bola tu 250 konova 330d, poprosim meno toho co upravoval soft, alebo aka firma, vzdusny zamok a tak, alebo na akej vymyslenej brzde si s tym udajom bol, lebo z toho motora tolko softom nedotiahnes aj ked sa pokrajas.

tomikadze sa cudujem, ze ti to este drzi pokope, 2 vstreky boli na vymenu este pred rokom
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

tomikadze

Streda, 28. Januára 2015, 11:02

jararak napísal:
bohuzial aj menej, dnes ta vyprasi akykolvek 2liter (ale od renomovanej znacky, nie skodovky)

Zdeno, mozes hodit foto aj utrob tej zazracnej skatulky?

bola tu 250 konova 330d, poprosim meno toho co upravoval soft, alebo aka firma, vzdusny zamok a tak, alebo na akej vymyslenej brzde si s tym udajom bol, lebo z toho motora tolko softom nedotiahnes aj ked sa pokrajas.

tomikadze sa cudujem, ze ti to este drzi pokope, 2 vstreky boli na vymenu este pred rokom

drzi neboj :D
ten jeden uz bol vymeneny, druhy novy uz mam ten ide zajtra na vymenu....
to auto je zachovale, ved sam si to vravel ked si ho skusal.... pamatam sa na tvoju historicku vetu.....
"no.... je vidiet ze mas o 100 000km menej jak my vsetci klubaci" :mrgreen:
ale tie vstreky iste nemozu za to aky sajrajt tam predosly majitel lial, dam krk na to ze daco od kamionistov lebo ho vlastnil chlapik
na juhu na dedine... inak auto fakt zachovale... drzi a bude este... postupne mu davam co treba mozes mi verit...
odkedy si ho mal na diagu tak som co to pomenil... rozpisovat nebudem lebo zas by tu bola onania :mrgreen:

tomikadze

Streda, 28. Januára 2015, 11:06

Gabo10 napísal:
Passat r36 ktorý má od výroby o 2,3 sekundy lepšie zrýchlenie ako e39 + policajti ich majú ešte upravené ťa nestíhal hej?

to že ťa vyprovokovali nieje ich chyba ale tvoja psychická slabosť že si sa nechal ](*,) ku mestu sa radšej nevyjadrujem že tam sa chcete nahánať

ani mi nevravte... asi polroka dozadu....R1.... nedela rano asi 8:00.... nikde nikto.... pri seredi..... hovorim vyskusam ako to nabera rychlost ...... vpredu nic...za mnou nic...... tak som to vydoloval na 180km/h a hovorim ok staci, este tahalo akoby nic pozriem dozadu a blika na mna R36 ze uhni!!!!!!!
No hovorim konec...... on sa tam vzal snad za sekundu... to bolo tak rychlo ze sa skratka objavil nalepil na mna a blikal uhni.... uz som sa lucil s dokladmi a polovicou platu napockanie.... smerovka zaradit sa a letel dalej asi 200km/h.... uff...... :shock:

co sa tyka toho ze ma da dole vosetko nad 2,5..... no po chipe nie.... mozno seriu ano ale po chipe nie...alebo teda hadat sa nemienim lebo zas tu niekto zacne hadzat casy pruznych zrychleni z pagani zonda a bude..... :mrgreen:
no drvivu vacsinu s chipnutou e39 vycvicim v pohode

jararak
Auto: skodofka 120l

Streda, 28. Januára 2015, 12:52

tomi, netusim, pametam si len ze si nieco s tymi vstrekmi mas/mal si. ale ked ma zabijes, nepametam si viac ako to ze to bol tour. simik to ma asi podobne ked mu vola nejaky fesak a zacne ze ci si ho pameta bol asi rok dozadu u neho na ciernej 5er.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

tomikadze

Streda, 28. Januára 2015, 15:58

jararak napísal:
tomi, netusim, pametam si len ze si nieco s tymi vstrekmi mas/mal si. ale ked ma zabijes, nepametam si viac ako to ze to bol tour. simik to ma asi podobne ked mu vola nejaky fesak a zacne ze ci si ho pameta bol asi rok dozadu u neho na ciernej 5er.

:D

ale ved to je samozrejme... ja si to pamatam, bol som fakt rad lebo sam som nevedel, bol to prvy diag.... inak sme nenasli ziadne chyby... vtedy si hovoril ze je to je velmi ok, vlastne aj simik chvalil.... to ma len tesi, som kludnejsi lebo predsalen tieto nase stareny su zvacsa vydojenky ale ja mam este dost naskok :D
aj preto mu davam co treba... aspon v ramci moznosti

CoradoCattani
Auto: e39 530d

Streda, 28. Januára 2015, 17:12

Gabo10 napísal:

ale zas ani r36ka neni kalamita... na dlhšej rovinke ťa dajú dole ,ale na kilometrovom úseku po prázdnom meste v noci ti hovorím, že mali čo robiť,až skoro nabúrali do zvodidiel,ked vyberali 90stupnovú zákrutu.... Možno to bola R32ka slabšá 250konová,čo sa pustila po mne ale mala čo robiť,ono to ide trošku lepšie až nad 180km/h,ked som sa vozil na r32ke kamošovej... ,neskôr mal aj CCčko r36ku ,to už ide o dosť lepšie,v Brne mu upravovali soft z 300ps na max cca 320 koní ,tak nejak mu namerali na brzde,viac z toho nedostaneš a všetci sú dosratý z toho že nevím čo to je ,je to obyčajný atmosferický motor bez turba a kompresora,čo by po krátkych trasách alebo okruhoch v pohode ponahánal aj napr s tou e46kou 330d z D racingu čiernou čo mal Donuzo... všetci z r36iek mrú a majú rešpekt, lebo to má kobra ,a boja sa tých pokút,sú tam vyškolený šoféri,ale na šprintoch na zrazoch by to dalo vela bavorákov ,dole aj taká 335i by tomu stačila a na r32ky postačí aj byčajná 530i e39na alebo e46/e90 330i s manuálnou prevodovkou. ja osobne som mal lepší pocit z výkonu v 335i ako v r36ke. a r32ka je také obyčajné vozítko,však to má 1700kg a 250PS a to neni až taký strašný výkon,dokonca krútak viacej cítiš v 3litrovom diesli ako v r32,to sú bájky čo si policajti vymýšlajú že to majú poupravované na 400koní,len aby im M3kári ,M5kári a AMG-čkári neutekali,ale keby išli na okruh alebo na letisko tak passat alebo superba ťažko zafučí a nestíha na také silnejšie Mká .... neni to žiadna pohroma, keby to bolo R32TSI alebo R36TSI,tak potom im zožerem ,že v tom majú 400koní a podobné báje a povesti... jako nič v zlom nechcem mudrovať ,len som zásadne proti tomu,čo robia,ako novodobo okrádjú a vydierajú ludí že dáš jednotku dvojku a trojku do 4000otáčok a za 12sekúnd jazdy sa nehambia vycucať 650€ ,trošku silná buzerácia na to že som nikoho neohrozil ,a že to vyprovokovali celé oni... čo užmáme policajný štát stým sa musíme zmieriť,staré dobré slobodné časy sú už preč...
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní