... všetko o BMW ...
jararak napísal:tomi, netusim, pametam si len ze si nieco s tymi vstrekmi mas/mal si. ale ked ma zabijes, nepametam si viac ako to ze to bol tour. simik to ma asi podobne ked mu vola nejaky fesak a zacne ze ci si ho pameta bol asi rok dozadu u neho na ciernej 5er.
Gabo10 napísal:Passat r36 ktorý má od výroby o 2,3 sekundy lepšie zrýchlenie ako e39 + policajti ich majú ešte upravené ťa nestíhal hej?
to že ťa vyprovokovali nieje ich chyba ale tvoja psychická slabosť že si sa nechalku mestu sa radšej nevyjadrujem že tam sa chcete nahánať
nerobte z e39 nad-auto v dnešnej dobe ho dá dole všetko čo má nad 2.5 liter...
BrunoSoprano napísal:načo si kupujete baworáky ked tu plačete,že jak treba jazdiť všade 30
Gabo10 napísal:jedna vec je jazdiť rýchlo na okreske kde sú po stranách polia a druhá vec je to robiť v meste kde je všade plno ľudí a detíto je demencia a nie frajerina z BMW...
tomikadze napísal:inak sranda najvacsia je ze ja mam ten chip na pruzne zrychlenie nie na rychle jazdenie....aj seriova 530d e39 da 230km/h....na to chip netreba!
ale napr spominane pruzne na stvorke 80-120km/h 6,9s seria vs moj chip za 5s je uz velky rozdiel!!! to je dlzka mozno dvoch aut!
jararak napísal:bohuzial aj menej, dnes ta vyprasi akykolvek 2liter (ale od renomovanej znacky, nie skodovky)
Zdeno, mozes hodit foto aj utrob tej zazracnej skatulky?
bola tu 250 konova 330d, poprosim meno toho co upravoval soft, alebo aka firma, vzdusny zamok a tak, alebo na akej vymyslenej brzde si s tym udajom bol, lebo z toho motora tolko softom nedotiahnes aj ked sa pokrajas.
Lewelboss napísal:
Niet nad najmudrejsich...![]()
Vedz ze sa da...! Vymyslena brzda MAHA (ktora je TOP) a dalej pozri si moj podpis dole.. Netvrdim ze je to bezpecny vykon, ale dat sa da..!!!
jurkyLE napísal:Ja tam vidim 206,4 PS cize narast o 12,4 PS, zbytok tych hodnôt su teoreticke teorie na papieri minus straty, cize z tych tvojich akoze teoretickych 246 PS si odrataj 40,8 PS straty a vyjde ti realne cislo, cize tych cca 206,4 PS, ta hodnoty vykonu v cervenom vôbec nei je smerodajna. Aproppo tieto firmy, co vlastnia brzdy to vedia nastavit tak, aby to ukazovalo vzdy viac ( pre spokojnost zakaznika, ze ako mu to super nacipovali ), preto aj merane seriove auto ma na brzde viac PS ako udava vyrobca, nie preto, ze vyrobca vyraba o 20 PS silnejsie auto a len do papierov daju mensi vykon kvôli poistkam, to su take kraviny pre nasťrocnych k pivu do krcmy.
KONNI napísal:tomikadze skus zmerat zrychlenie 60-160. 50-tka plny plyn a od 60 merat. Som zvedavy co ti vyjde :)
jurkyLE napísal:Ja tam vidim 206,4 PS cize narast o 12,4 PS, zbytok tych hodnôt su teoreticke teorie na papieri minus straty, cize z tych tvojich akoze teoretickych 246 PS si odrataj 40,8 PS straty a vyjde ti realne cislo, cize tych cca 206,4 PS, ta hodnoty vykonu v cervenom vôbec nei je smerodajna. Aproppo tieto firmy, co vlastnia brzdy to vedia nastavit tak, aby to ukazovalo vzdy viac ( pre spokojnost zakaznika, ze ako mu to super nacipovali ), preto aj merane seriove auto ma na brzde viac PS ako udava vyrobca, nie preto, ze vyrobca vyraba o 20 PS silnejsie auto a len do papierov daju mensi vykon kvôli poistkam, to su take kraviny pre nasťrocnych k pivu do krcmy.