... všetko o BMW ...
huron napísal:no mne to sem tam trhne po pridani, takze vravite, ze je to triska? lebo bol som aj na diagnostike a tam mi povedali, ze trisky su oka, vypisalo vhybu len predohrevu
foxone napísal:Dobry vecer, hladam uz dlho mal by som sa vyspat do roboty tak skusim polozit otazku sem. Mam e39 520d a za studena ide mottor citlivo ale bez vykonu. Ked sa dostane z modreho uz ide ako ma. Zatial ma to naviedlo na needle sensor motion teda na ihlu. Chcem sa spytat vie mi s tym niekto pomoct lebo uz sa mi kvoli reagovaniu auta za studena nechce s nim ani jazdit.
Ak sa v tom niekto vyzna napiste mi spravu prosim. Velke DAKUJEM
foxone napísal:A aby si vedel menia to vzdy lebo vacsinou je problem v elektronike na cerpadle vp44. Ja radsej lejem aditiv v pomere plus minus 5nafta 1aditiv :)
foxone napísal:Noo nemeral nemam ohmmeter... cize na tom vstreku odpojim ten konektor a uvidim co to spravy? ze ako sa to bude chovat? Lebo ten prechod z modreho do normalneho je dost citelny...
foxone napísal:Erg mi menil cca v case cerpadla ked odislo cca rok a pol. Vtedy sa mi nezohrieval dobre motor... tak nakoniec som naskrabal veeela prachov a idem za znamimi mimo ba . Napisem ti sem svoje zisteniaa vdaka