jarinek525tds napísal:Tak toto budem riešiť aj ja teraz. Auto som si zobral zo servisu a dnes ráno otočím kľúčom, kontrolky sa rozsvietia a potom len zhasnú a ani ťuk. Asi bude slabá batéria, dosť mi aj pomaly točí motorom, tak to asi bude mať čoskoro za sebou. Teda dúfam, že to nie je štartér či iná záhada:-)
no mám síce benzín ale s jednou bawo vychytávkou som sa stretol na svojej 318. Závada podobná keď nie identická ako tá vyššie spomínaná. Vymenil som štartér a po čase opäť to isté, tak som vymenil baterku za silnejšiu no a po čase to isté. Tak som raz zo zúfalstva ťahal za káble či nie sú voľné lebo pri doťahovaní a večnom riešení tohoto sračkového problému som strhol koncovky na kábloch k baterke.
No a ostal mi + kábel v ruke !!! Ja mám na + pole taku čiernú srandu do ktorej sa pripája viac káblov a je to vlastne aj koncovka do ktorej je + červený kábel iba nalisovaný
!!! Tak som ho naspäť doklepal a je pokoj. Vydrbanci to nechavajú robiť Turkom alebo iným smradom a tak to potom dopadne. Takže záverom
dôsledná kontrola elektroinštalácie, či nevznikajú vysoké prechodové odpory a hlavne nabitá baterka nie na menej ako 12,4 V.