... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Atavan napísal:ja mam rovnaky problem....pravdepodobne to budu gm moduly....vymenit
skusil som znova nakodovat kluce a na chvilku mi to vzdy pomoze (1-2mesiace) ale cez leto idem tie moduly takytak vymienat
H@wky napísal:jasne ze sa daju vymenit relatka samostatne, nemusis menit cely modul...ale to nie je tvoj problem![]()
byt tebou tak si zmeriam napatie baterie a dam si ju nabit, lebo je ocividne vybitazima robi svoje
19palec05 napísal:Blbe je ze baterka je mesiac stara 100Ah Bosch Silver 830A a nebol to prvy start.To som zabudol napisat.Bolo to tak ze som nastartoval,isiel do obchodu(cca 10 min.),nastartoval, presiel som 500 metrov a isiel do obchodu(cca 10 min.),nestartoval a isiel do obchodu asi 700 metrov na asi 10 min. a potom som odomkol a uz som nenastartoval,resp. ani sa mi nezapli kontrolky ked som otocil klucik do polohy pre zhavenie.V prvej polohe mi normalne zaplo radio,tocim do druhej a nic,tocim naspat do 0 polohy a preblikli vsetky mozne kontrolky co su tam,stiahlo aj el. na stropnom svetle a ked som vytiahol kluc tak ako keby cosi skratovalo v budikoch.Triasli sa rucicky v zakladnej pozicii asi 5-10 sec. a potom to prestalo.
Takze baterkou to nebude,skor typujem ci nieco nebude zo spinackou?Ale pomohlo by odpojit a zapojit bat.?Alebo nejake relatko zostalo visiet?Ale ktore moze mat s tymto suvislost aby to tak skratovalo vsetko?