... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
fishbone
Autor témy
Auto: Bmw 318i E46 N42
Kraj: Bratislavský

Nedomyká diaľkovým ovládačom

Pondelok, 12. Januára 2015, 20:58

Zdravím, pri odomykaní dialkovým ovládačom sa auto neodomkne. Deaktivuje sa alarm ale auto sa neodomkne. Musim odomknut kľúčom a niekedy sa odomknú centrálomvšetky dvere ale niekedy len dvere vodiča. Potom musím naštartovať aby som auto mohol odomknúť vnútorným tlačítkom na odomykanie/zamykanie.
Zamknúť diaľkovým ide vždy. Skúšal som poistky a zistil som, že keď vytiahnem poistku č. 49 (5A) tak odomykanie diaľkovým chvíľu funguje. Stretli ste sa s tým? Za nápady a rady budem vďačný.

Atavan
Auto: e46 320d
Kraj: Žilinský

Re: Nedomyká diaľkovým ovládačom

Utorok, 13. Januára 2015, 09:20

ja mam rovnaky problem....pravdepodobne to budu gm moduly....vymenit

skusil som znova nakodovat kluce a na chvilku mi to vzdy pomoze (1-2mesiace) ale cez leto idem tie moduly takytak vymienat

PetoK

Utorok, 13. Januára 2015, 09:36

Je to tu uz milionkrat... vadne relatka,riesim to...

Roland85
Auto: BMW E46-320d/100kW
Kraj: Banskobystrický

Streda, 14. Januára 2015, 14:10

Mal som rovnaky problem...vymenit relatka gm module 2ks...
Atavan napísal:
ja mam rovnaky problem....pravdepodobne to budu gm moduly....vymenit

skusil som znova nakodovat kluce a na chvilku mi to vzdy pomoze (1-2mesiace) ale cez leto idem tie moduly takytak vymienat

kubo323ci
Auto: e46 323ci

Sobota, 17. Januára 2015, 21:18

aj ja take nieco riesim a kde najdem tie relatka? dakujem

H@wky
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 18. Januára 2015, 20:55

19palec05
Auto: e46,320d touring
Kraj: Trnavský

Pondelok, 19. Januára 2015, 19:39

Zdravim,mne prave dnes zblbo cosi podobne na e46 320d 110kW:Odomkol som dvere-pohoda,sadnem do auta dam kluc do spinacky ale v polohe kde by mali svietit kontrolky tak sa nic nedialo,na pristrojovke tma,tocim klucom naspat a kontrolky len preblikli,vytiahol som kluc zo spinacky a v tom ako keby mi zacalo nieco skratovat v budikoch,rucicky len tak brneli v nulovej pozicii.Dal som kluc zase do spinacky a to iste,vytiahol som kluc,zabuchol dvere,auto neslo zamknut az asi na 5-ty pokus,potom zase neslo odomknut asi na 10x sa mi to podarilo,sadnem do auta a odomknut tlcitkom pri rucnej brzde v pohode fungovalo.Zabuchol som dvere a aj dialkove uz islo.Skusil som zase klucik do spinacky a zase to iste,nezacal ani zhavit.
Potom som odpojil baterku,kamarat ma odtiahol do servisu asi 500 metrov,zapojim baterku a vsetko funguje,na diagnostike neboli zapisane ziadne zavady.
Otazka znie:moze to sposobovat tento GM modul?Daju sa tie relatka co ukazoval na tom videu vyzsie aj vymenit,resp.da sa opravit alebo sa musi vymenit cely ten modul?Asi kolko to stoji?
Dakujem

H@wky
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 20. Januára 2015, 07:20

jasne ze sa daju vymenit relatka samostatne, nemusis menit cely modul...ale to nie je tvoj problem :!:

byt tebou tak si zmeriam napatie baterie a dam si ju nabit, lebo je ocividne vybita :wink: zima robi svoje

19palec05
Auto: e46,320d touring
Kraj: Trnavský

Utorok, 20. Januára 2015, 13:34

H@wky napísal:
jasne ze sa daju vymenit relatka samostatne, nemusis menit cely modul...ale to nie je tvoj problem :!:

byt tebou tak si zmeriam napatie baterie a dam si ju nabit, lebo je ocividne vybita :wink: zima robi svoje

Blbe je ze baterka je mesiac stara 100Ah Bosch Silver 830A a nebol to prvy start.To som zabudol napisat.Bolo to tak ze som nastartoval,isiel do obchodu(cca 10 min.),nastartoval, presiel som 500 metrov a isiel do obchodu(cca 10 min.),nestartoval a isiel do obchodu asi 700 metrov na asi 10 min. a potom som odomkol a uz som nenastartoval,resp. ani sa mi nezapli kontrolky ked som otocil klucik do polohy pre zhavenie.V prvej polohe mi normalne zaplo radio,tocim do druhej a nic,tocim naspat do 0 polohy a preblikli vsetky mozne kontrolky co su tam,stiahlo aj el. na stropnom svetle a ked som vytiahol kluc tak ako keby cosi skratovalo v budikoch.Triasli sa rucicky v zakladnej pozicii asi 5-10 sec. a potom to prestalo.
Takze baterkou to nebude,skor typujem ci nieco nebude zo spinackou?Ale pomohlo by odpojit a zapojit bat.?Alebo nejake relatko zostalo visiet?Ale ktore moze mat s tymto suvislost aby to tak skratovalo vsetko?

viktorko22
Auto: E46 - ohňoSTROJ
Kraj: Bratislavský

Streda, 21. Januára 2015, 11:16

19palec05 napísal:
Blbe je ze baterka je mesiac stara 100Ah Bosch Silver 830A a nebol to prvy start.To som zabudol napisat.Bolo to tak ze som nastartoval,isiel do obchodu(cca 10 min.),nastartoval, presiel som 500 metrov a isiel do obchodu(cca 10 min.),nestartoval a isiel do obchodu asi 700 metrov na asi 10 min. a potom som odomkol a uz som nenastartoval,resp. ani sa mi nezapli kontrolky ked som otocil klucik do polohy pre zhavenie.V prvej polohe mi normalne zaplo radio,tocim do druhej a nic,tocim naspat do 0 polohy a preblikli vsetky mozne kontrolky co su tam,stiahlo aj el. na stropnom svetle a ked som vytiahol kluc tak ako keby cosi skratovalo v budikoch.Triasli sa rucicky v zakladnej pozicii asi 5-10 sec. a potom to prestalo.
Takze baterkou to nebude,skor typujem ci nieco nebude zo spinackou?Ale pomohlo by odpojit a zapojit bat.?Alebo nejake relatko zostalo visiet?Ale ktore moze mat s tymto suvislost aby to tak skratovalo vsetko?

Skús pozrieť elektrickú časť spínacej skrinky..

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných