Zdar ľudia.žiaľ ešte stále mám vypadane pixely na palubaku.Hlavne po jazde keď vypnem motor a kľúč v zapalovani, ostane mi svietiť niečo ako FUEL a ďalej necitatelne. Začalo mi to robiť po poslednom tankovaní do plna. Niekedy to však vypíše aj počas jazdy,keď stojím na semafore napr.inak motor ide pekne,nesklbe necuka ani nič podobné.jediné čo som si všimol je že do kabíny počuť bzucanie aké keď boli dakedy staré neónky. (super popis ja viem). Pripadá mi to ako palivové čerpadlo pod vodičom. Budem vďačný za každú konštruktívnu radu a pomoc čo by to mohlo byť.
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Ono všetky výpisy aj nemecké aj v angličtine som si vyhľadal,ale ide o to že ani V anglických prekladoch sa nič nezacina FUEL!Preto som to zavesil sem,či sa dakto s takým nestretol.A aká to je 'priorita' keď to ostane svietiť len po vypnutí motora.ono jedine čo som našiel na bimmerfore ohľadom FUEL bolo blbnutie uzatvorenia vicka palivovej nádrže.fakt neviem.
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Kábel mám prepnúť to viem doma ale len večer,lenže ani diagnostika nepíše absolútne nič. Nesvieti ani žiadna kontrolka,len po jazde to vypíše keď vytiahnem kľúč. A ešte teda niekedy pri volnobeznych otackach.proste neviem ktorým smerom mám začať pátrať a vylučovať.
Takze maly update,je to EINSPRITZANLAGE,uz to mam v nemcine. a ejhla diagnostika delphi ukazala po ceste z RV do RS chybu 1255 snimac tlaku podavacieho cerpadla. ked otocim kluc do polohy 2 cerpadlo pocut dost hlasno (to bzucanie neonky...),vypne sa po cca 20-30 sekundach. ked je nastartovane pocut to aj do kabiny vkuse. teraz otazka ludia CO to moze byt!???mam rad styl TT simika vylucovat od najlacnejsej veci. dakujem za dalsie rady