Pondelok, 12. Januára 2015, 01:59
mal som ten isty problem s pneu 275 na 19".
Ked som ich daval dolu, zvnutra boli zozrate ako hovado, az do ziveho :) V servise ma zjazdili ze to uz mohlo byt na defekt....
Dal som auto na geometriu a vzadu sa cosi nastavovalo, bolo to mimo rozsah, ale uz netusim co presne. Potom som kupil nove pneu a s nimi som odjazdil uz dve sezony. Teraz ked sa pred zimou davali dolu, boli uz zodrane (este tak jednu sezonu vydrzia), ale rovnomerne. Na zadnych som si vobec nevsimol zeby boli nadmerne zozrate zvnutra ako predtym. Takze s tou geometriou to nebude zly napad.
A este jedna vec - E60 sa pri geometrii musi zatazit, dokopy okolo 200kg, uz si nepamatam presne a aj nadrz by mala byt natankovana aspon 1/2 a viac.
Chlapci tam davali velke bandasky s vodou (vodic, spolujazdec a hlavne do kufra vzadu)
Takze odklony sa nastavuju pri zatazenom aute. Ked pojdes na geometriu a oni auto nezatazia, vobec to dalej neries, lebo bez zataze ti to nenastavia spravne, aj ked oni budu tvrdit ze to netreba :)
Ich pocitac co maju na geoske im to jasne ukaze kam do auta kolko kil zatazit, takze daj si nato bacha a vopred sa spytaj ked niekam pojdes ci zatazuju vozidlo (len niektore vozidla sa zatazuju, zdaleka nie vsetky).