... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
gassgeber napísal:môj sedliacky názor je, že ak je fyzicky olej presne v strede risky stále, tak ti zle merá elektronika a reálne nemáš žiadny problém...ak aj pri hláške príliš vysokej hladiny oleja nameriaš ryskou olej v strede tak máš možno len naprd el. merač oleja...
bramborak napísal:mne tiez isla hladina oleja hore, po odstraneni dpf uz len ubuda , primeraneauto som kupil so zlymi zhavicmi, termostatmi, a akonahle sa to vymenilo, tak sa to asi "zblaznilo" a nafta v oleji, olej bol aj velmi riedky a smrdel horko. tusim 4000km - + 0,4-0,6L oleja stúpnuteho
Juventus napísal:
chybu zhavicov ukaze diagnostika? teplota chladiacej kvapaliny je v poriadku takze termostaty by to nemali byt predpokladam
dibarbora napísal:podla tych chyb ti v prvom rade nefunguje regeneracia a auto ti ide na 99% v nudzovom rezime z dovodu problemov s meranim tlaku pred a za dpf. Tie zhavice mozu tiez sposobovat problem s dpf ale to meranie tlaku je dolezitejsie. V prvom rade by som pozrel senzory okolo dpf.
BTW servis ktory na tieto chyby povie, ze je to ok treba obchadzat.
Juventus napísal:
ako som uz pisal, ked je olej v strede risky, elektronicky ukazuje takmer MAX, ale ak olej stupne na riske nad maximum, tak elektronicky tiez ukaze ze je ho privela