... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: Kúpa Z4

Štvrtok, 8. Januára 2015, 13:29

amen :D

cptObvious

Štvrtok, 8. Januára 2015, 13:39

Dogg88 napísal:
uznaj si ze jediny debil si tu ty...vsetci okrem teba pochopili ze ked sem dal inzeraty aut za 10 000€ tak asi neuvazuje o kupe auta za 30 000€ a s tym ze asi to auto nebude nove a bude mat nejake "muchy" pocita...
zas by som to tak nedramatizoval ze 10 rocne BMW bude na odpis ako si to tu ty vykreslil...je to BMW, nie Dacia, 10 rokov snad prezije bez vaznejsich zavad :lol:

Pes, ty si tak hlupy a tak rad rychlo sa snazis reagovat bez zapojenia mozgu (ta vec, ktoru normalne maju ludia tam, kde ty piliny) ze z toho az hlava boli.

Ty nezabudaj, ze ty sa vrtas vo veteranoch, na ktore staci obrazne povedane sada srobovakov a kladivo.
Ked mu zatece xenon a vyskratuje mu polovica auta alebo staci aj jedno cele svetlo na vymenu vplyvom vody, tak to nemoze skladat tak ako ty z ciganskych vrakov. Ak raz budes mat modernejsie auto, tak to pochopis.
Btw nic proti 10 rocnym bmw, ale tym dachnam by som veril viac ako 10 rocnemu bmw, ze bude fungovat bez poruchy a potreby vazneho servisneho zasahu :-k

Mal som p12 , na jednej lyzovacke som nevedomky skrtol podvozkom o nejaky velky ostry kamen a zistil som az ked po prvom dazdi sa objavil na palubke vianocny stromcek (vyskratovalo polovicu auta, narusila sa izolacia kabla) a putovalo do Nissanu na 2 mesiace. Odchadzal som odtial lahsi o 71tis Skk.

Amen 2
Naposledy upravil/-a cptObvious v Štvrtok, 8. Januára 2015, 13:41, upravené celkom 1 krát.

Darkness
Autor témy
Auto: X5 3.0D

Štvrtok, 8. Januára 2015, 13:40

cptObvious
preco tolko arogancie ??? nejak som ta urazil ??? Dogg88 ma pravdu ked niekto da inzeraty s cenami 10-15tis tak je kazdemu jasne ze nechcem za 30tis ... je to jasne aj tebe len si si musel ripnut. Ja to beriem, ale nepatrim k tym stastlivcom ktory si kupia auto za 30litrov na zabavu a ani si to v penazenek nevsimnu :D keby to tak bolo tak si tu nepytam radu do zivota ale skocim do bmw a vyskladam si auto podla seba ....

co sa tyka toho ze to je stare, ano je ale pred tym som mal e46 a nepripadalo mi to ze by sa to auto malo rozpadnut
bolo to dobre auto ani pri 250km/h som nemal pocit ze by sa isiel rozpadnut :D :thumbup:

Edit: co sa tyka toho nisanu mal si smolu ze si akurat trafil nejake kable co je pre mna nepochopitelne lebo zatial co som auta pozeral zospodu tak ani jeden kabel tam neni vsetko sa taha v interieri
co sa servisu tyka ... v X5 som teraz menil predne vzduchove vankuse, kompresor a predny diferak bolo to cez 3tis. ale stale som v pohode a cenou auta tam kde ostatne x5 po fl co su na nete :thumbup:
Naposledy upravil/-a Darkness v Štvrtok, 8. Januára 2015, 13:46, upravené celkom 1 krát.
EX e-46 330xi
pribeh
post1064004.html#p1064004

ptz
Auto: E60 540i man

Štvrtok, 8. Januára 2015, 13:42

Darkness napísal:
presne tak ... povedal som si ze kym nemam postaveny dom nedam za auto viac ako 4mesacny plat ... platilo to aj pri predchadzajucom aute plati to aj teraz ... hladam nieco od 10-15tis ... pre mna podstatna vec nech to ma R6 nad 200ponikov a stale sa priklanam k manualu ... i ked to 4 je fakt podla mojho gusta az na prevodovku ... este asi chvilku pockam ...mozno pred sezonou zopar Z4 pribudne

dovoz zo zahranicia je asi blbost pri tak lacnom aute, ked tu mame tu nestastnu registracnu dan ?

dovoz neni blbost. ani pri takomto "lacnom" auto. vela krat je lepsie doviezt z DE v dobrom stave, zaplatit dan, ako kupit na SK stocenice, odrby, vydojene, atd... aspon ja to tak robim radsej.

pred sezonou nepribudne ale ubudne, Ztka sa predavaju ako motorky, cez zimu zle, cez sezonu - na zaciatku sezony dobre. kupoval som minuly rok, tak viem, ako to bolo. uz postupne ubudaju aj teraz. na jar, v lete ich tam bude iba zopar.

cptObvious

Štvrtok, 8. Januára 2015, 13:46

Darkness napísal:
cptObvious
preco tolko arogancie ??? nejak som ta urazil ??? Dogg88 ma pravdu ked niekto da inzeraty s cenami 10-15tis tak je kazdemu jasne ze nechcem za 30tis ... je to jasne aj tebe len si si musel ripnut. Ja to beriem, ale nepatrim k tym stastlivcom ktory si kupia auto za 30litrov na zabavu a ani si to v penazenek nevsimnu :D keby to tak bolo tak si tu nepytam radu do zivota ale skocim do bmw a vyskladam si auto podla seba ....

co sa tyka toho ze to je stare, ano je ale pred tym som mal e46 a nepripadalo mi to ze by sa to auto malo rozpadnut
bolo to dobre auto ani pri 250km/h som nemal pocit ze by sa isiel rozpadnut :D :thumbup:

arogancie? ta bola na psa, pretoze ten degenerot skace vkuse do kazdeho.
Teba sa snazim varovat pred usitim si budy na seba. Kazdy majitel Z ti bude rozpravat ako sa to predava ako motorky. Ja ti vravim, ze sa toho bez brutal straty nezbavis , tak si davaj pozor. Radsej si dobre prestuduj chyby a detske bolesti ktore Z4 maju inak olutujes a budes pred vyberom - bud stavat dom, alebo yebat peniaze do auta aby si si zajazdil.
O nic ine nejde. Pes nech si radi ako vyberat E34, 36, Explorery a stare medvede, pretoze tam poradi milion krat lepsie ako tu.

edit, toto je len po minutovom hladani:
o tych svetlach viem z inych zdrojov, pretoze som po Z4 pozeral. Potom som stratil interest
Roof drains get clogged & the roof motor ends up sitting in water - have to remove the roof to replace it
- The water pumps can fail at around 80k miles.
- "Sticky steering", which involves replacing the steering column.
If you ever leave the top open and it rains, water can short out some of the electrical systems, the most common being the airbag control module.
radio amplifier burned out because of water in the trunk, ECU problem - failure, replacements

Smart bastard pise to iste. Viac ako 4 rocne nikdy, pekne citkaj

bmw-z/poradte-ppri-kupe-z4-t65397.html

ptz

Štvrtok, 8. Januára 2015, 14:03

kazdy normalny clovek si predsa pred kupou zisti, ake chyby stare Zetka maju a podla toho vybera auto. tak isto som to robil aj ja. napriek tomu sa da zohnat dobry kus a vytesovat sa aj z 10rocneho auta. jedna vec je mudrovat na nete a druha vec je realna skusenost. poznam majitela toho cierneho automatu z BA a poznam dalsieho majitela stareho Zetka, a obe funguju tip top.

to ze maju urcite modely urcite chyby, neznamena, ze sa to tyka vsetkych aut na trhu. to uz hadam napadne aj .. kazdemu.

Zetko je absolutne neprakticke auto, ktore sa kupuje iba pre radost. nic rozumne na tom neni. tak by sa k tomu malo pristupovat. preto paralela s motorkou je velmi na mieste. aj so stratou treba ratat, tak ako byva aj pri motorkach. tym, ze je to roadster, je sezonnost predaja uplne logicka (pre logicky rozmyslajuceho cloveka) a podobna predajom motocyklov.
Naposledy upravil/-a ptz v Štvrtok, 8. Januára 2015, 14:05, upravené celkom 1 krát.

banned

Štvrtok, 8. Januára 2015, 14:04

Chlapci tieto vase ranne sracky som necital, ale k tomu automatu - v pohode sa hodi do takehoto auta, pokial vyslovene nechces driftovat. Stale mas moznost manualne radenia prevodov, takze si to trosku ukorigujes ako ty potrebujes, nie je to manual, ale do kabria aj silnejsieho sa to v pohode hodi, mozno viac ako manual, kde furt saltujes jak picus, miesto toho das D a ruka ven jak sa hovori... Toboz v kabriu... Ked manual nechyba v lambe, ferrari, alebo RS6, tak nebude chybat ani nejakemu 250 konovemu baworu ;)
banned... ...connecting people :)

ptz

Štvrtok, 8. Januára 2015, 14:06

banned, ale hadam nechces porovnavat prevodovku powershift z lamba so starym hd automatom? :smile:

banned

Štvrtok, 8. Januára 2015, 14:08

nie, len chcem priblizit, aby ludia nezatracovali i ked stary automat v kabriu co ma cez 200 koni. Nech sa zaujemca povozi aj v automate a mozno aj zmeni nazor by som povedal.
banned... ...connecting people :)

ptz

Štvrtok, 8. Januára 2015, 14:11

jasne, najlepsie je vyskusat obe. ako som pisal vyssie - na pohodovu jazdu je automat ovela lepsie riesenie. na fun, je lepsi manual.

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 8. Januára 2015, 14:49

cptObvious napísal:
... Potom som stratil interest ...

toto uz len kokot napise

kazdym tvojim prispevkom len potvrdzujes aky si "kapitan" - guma vygumovana
napisal som jednu vec ktoru pochopilo 99% pritomnych a to ze ide o auto za +/- 10t a nie za 30t KONIEC ale ty nie...ty zacnes tarat z cesty o xenonoch, prerezanych kabloch na Nissane na ktorom si sa hral na "offrouďáka" o generacne novsich automatoch a podobne chujoviny ktore nemaju nic spolocne s tym na co sa pytal zakladatel temy.
Chod sa von prebehnut, schladit a skus pisat k teme, alebo este lepsie - nepisat :mrgreen:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

cptObvious

Štvrtok, 8. Januára 2015, 15:38

Pes, tebe fakt silno jebe. Kazdym dnom viac a viac. Mna by len zaujimalo, ci je to internetova poza radoby-trolla, alebo si taka brzda aj v skutocnom zivote.
Velmi ta bili na zakladnej skole?

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 8. Januára 2015, 16:47

#-o
Klub tvoria ľudia, nie autá...

e92m3

Štvrtok, 8. Januára 2015, 16:53

naco sa hadate ? Rovno sa pobite :mrgreen:

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Štvrtok, 8. Januára 2015, 16:56

pre dnes vyhrava smradlavy pes, aj ked ho nemam rad :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných