... všetko o BMW ...
Dogg88 napísal:uznaj si ze jediny debil si tu ty...vsetci okrem teba pochopili ze ked sem dal inzeraty aut za 10 000€ tak asi neuvazuje o kupe auta za 30 000€ a s tym ze asi to auto nebude nove a bude mat nejake "muchy" pocita...
zas by som to tak nedramatizoval ze 10 rocne BMW bude na odpis ako si to tu ty vykreslil...je to BMW, nie Dacia, 10 rokov snad prezije bez vaznejsich zavad
Darkness napísal:presne tak ... povedal som si ze kym nemam postaveny dom nedam za auto viac ako 4mesacny plat ... platilo to aj pri predchadzajucom aute plati to aj teraz ... hladam nieco od 10-15tis ... pre mna podstatna vec nech to ma R6 nad 200ponikov a stale sa priklanam k manualu ... i ked to 4 je fakt podla mojho gusta az na prevodovku ... este asi chvilku pockam ...mozno pred sezonou zopar Z4 pribudne
dovoz zo zahranicia je asi blbost pri tak lacnom aute, ked tu mame tu nestastnu registracnu dan ?
Darkness napísal:cptObvious
preco tolko arogancie ??? nejak som ta urazil ??? Dogg88 ma pravdu ked niekto da inzeraty s cenami 10-15tis tak je kazdemu jasne ze nechcem za 30tis ... je to jasne aj tebe len si si musel ripnut. Ja to beriem, ale nepatrim k tym stastlivcom ktory si kupia auto za 30litrov na zabavu a ani si to v penazenek nevsimnukeby to tak bolo tak si tu nepytam radu do zivota ale skocim do bmw a vyskladam si auto podla seba ....
co sa tyka toho ze to je stare, ano je ale pred tym som mal e46 a nepripadalo mi to ze by sa to auto malo rozpadnut
bolo to dobre auto ani pri 250km/h som nemal pocit ze by sa isiel rozpadnut![]()
cptObvious napísal:... Potom som stratil interest ...