... všetko o BMW ...
ppmajko napísal:no neviem osobne by som nedal 10500eur za 4,5 liter a s plynom+270tis km????
to je trochu mac aj ked auticko pekne,,,,no ked je tam ten plyn dlhsie tak to s tym bude len je....lo![]()
ak na to nemam tak si kupin diesel a nie 5liter a prve co tak tam nacpem plyn,,,potom bud pol kufra v p..., alebo nadrz taka ze treba kazdych 200km tankovat
moja skusenost- nakolko som z PP a casto tu je zima, a zislo by sa 4x4, X5 som zmenil na e60 no bola to chyba,,,,v tatrach zapadnem skoro vsade, tak by som asi radsej siel do xd, aj ked su viac poruchove
LOKI napísal:Si zober zase cena auta - 10.500
- keby v tom nebolo LPG a musis dorabat, tak 1500EUR
- ma to mpacket, to mas tak 800EUR
- celkom schopne kolesa tak 600EUR
Cena auta 7600eur a ostatne su len nutne veci ktore by si tam aj tak dorobil, keby si chcel tento motor
voMacK napísal:
Ja ti neviem ale toto je velmi divna logika. To mozes rovno odpocitavat dalsie veci..
celne sklo - 500eur
volant 500eur
atd.
Jak keby ine auta nemali kolesa a lpg a m-paket bola povinna vybava auta.
LOKI napísal:
Logika je uplne normalna, ked som kupoval ja BMW alebo ine, tak som si dal do tabulky cenu auta, servis co cca treba robit a ake upgrady do toho chcem investovat (kolesa, narazniky, ine...) A porovnal som si nejake vozidla co boli v ponuke/ked som si ich siel osobne pozriet.
Neriesim tu, ci ine auta maju LPG, riesim tento konkretny kus, ktory moze mat tieto +++ oproti inym,ak by ich kupujuci chcel mat na jeho aute.
ppmajko napísal:co je natom ze niekto da lpg do 8valca? mas raketu pod rytu a jazdis za polovicu.co je natom take nelogicke???o problemoch a zivotnosty to je debata na dlho...:) ja som to pisal v tom zmysle ze ked nemam na tankovanie do 4,5 benzinu tak si kupim bud mensi obsah alebo diesel,,,,proste na to nemam a nebudem tam pchat plyn s ktorym je viac problemov ako uzitku, nehovoriac o zivotnosti motora
je mi smiesne s ludi ktory stoja napriklad s HAMMROM pri stojane LPG,,,
miki012 napísal:co je natom ze niekto da lpg do 8valca? mas raketu pod rytu a jazdis za polovicu.co je natom take nelogicke???o problemoch a zivotnosty to je debata na dlho...