... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

miki012
Auto: x5
Kraj: Trnavský

Re: Kupa E60/E61

Piatok, 9. Januára 2015, 20:35

cptObvious napísal:

zvycajne nerobim rychle uzavery podla urovne slovenciny...no vlastnik X5 , slovencina dlazdica - pomocnika a ...smiesne realna postavicka verejnostou vnimaneho typickeho vlastnika Xkovych bmw

no offense, len mi tvoj prispevok roztiahol kutiky ust az po usi :mrgreen:

...a ano, lpg je absolutne logicke, az tak, ze fabricke prestavby dava bmw v serii, aj kopa dalsich vyrobcov.
Napada ma VW group na CNG a Subaru a Mercedes s JEDNYM motorom. Este niekto? To je logicke. Nie?
no nejake i-y mam uplne v pici a z diktatov som inakse jak 5 nemal:) no k tvojmu komentu dlazdica - pomocnika??? jako ze som murar???obdyvujem aky detektivy chodia na tento klub:)))) dalej x5 uz nemam (nevladal som ju uzivit nebolo komu ukladat dlazdice:))) a ktomu lpg napr skoda davala ci este dava neviem lebo tuto znacku nesledujem lpg uz od vyroby konkretne octavie...smiesne realna postavicka verejnostou vnimaneho typickeho vlastnika f modelov noo offense:) nepatrim ktym 90% tohto klubu co byvaju u rodicov aby si nasporili na e 36 a boli kapry v dedine ze maju bmw....no ale uz to tu zajebavam z picovinamy.noo a cul my daj lekciu slovenciny:)))normalne umyram jak su nekery ludia podrazdeny ked nekto pise pis jak ocujes:)

66andrej66
Auto: bmw 330xd
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 23. Februára 2015, 10:33

cavte na jar by som chcel kupit e60 530i touring ale mam pocit ze je to ako chciet jednorozca :roll:
videl niekto zvas taku kombinaciu? rad by som vedel ci mam rovno zabudnut a zmierit sa z limcou.
dik

marc.o
Auto: 530xd f10
Kraj: Prešovský

Utorok, 24. Februára 2015, 12:11

Take som este vobec nevidel.. asi len nemecko priatelu :-"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných