... všetko o BMW ...
 snad se k tomu taky brzo dostanu a udělám komplet očistu celého auta
  snad se k tomu taky brzo dostanu a udělám komplet očistu celého auta  
 ako nam to v LC pribuda
  ako nam to v LC pribuda ), ale diagnostika ukazala vysoky spätny tlak z filtra (iDrive nehlasil nic, kedze to niekto asi software-vo vypol
 ), ale diagnostika ukazala vysoky spätny tlak z filtra (iDrive nehlasil nic, kedze to niekto asi software-vo vypol  ), zvolili sme cistenie ultrazvukom - prislo mi to ako rozumny kompromis medzi wap-kovanim a zhananim noveho...
 ), zvolili sme cistenie ultrazvukom - prislo mi to ako rozumny kompromis medzi wap-kovanim a zhananim noveho... 

(@TomTomZH, Martin46 dik za echo na ponuku, kedze mojej malickosti unikla ) ...
 (@TomTomZH, Martin46 dik za echo na ponuku, kedze mojej malickosti unikla ) ...  íst kupit kolesa a zakecat sa na 4,5hod sa nepodari kazdy den
  íst kupit kolesa a zakecat sa na 4,5hod sa nepodari kazdy den  

LOKI napísal:pekneee len na tej foto posobia ako 18tky, nemozem si pomoct
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) , ale: na zivo to posobi o hodne lepsie a e60ka musi mat aspom R20ky aby ti kolesa pripadali dost velke
 , ale: na zivo to posobi o hodne lepsie a e60ka musi mat aspom R20ky aby ti kolesa pripadali dost velke  
 já už jsem bez auta, ale kola M5 mi zůstali a prodávám je
  já už jsem bez auta, ale kola M5 mi zůstali a prodávám je 
zollo napísal:tiez mam ten pocit, ale: na zivo to posobi o hodne lepsie a e60ka musi mat aspom R20ky aby ti kolesa pripadali dost velke

naživo to vyzerá veľmi dobre
  naživo to vyzerá veľmi dobre

(zevraj  to bude husté )
  (zevraj  to bude husté ) , ale samozrejme  sú aj pekné kusky  (nemyslím tym teraz svoju)
 , ale samozrejme  sú aj pekné kusky  (nemyslím tym teraz svoju) 

... ale zas na druhej strane, by asi okrem platene konta pomohl aj vstupny inteligencny test (aj to nie uplne basic
 ... ale zas na druhej strane, by asi okrem platene konta pomohl aj vstupny inteligencny test (aj to nie uplne basic   )
 )  ... a to, ze tam bolo nad cim slintat, asi ani netreba zdôraznovat
 ... a to, ze tam bolo nad cim slintat, asi ani netreba zdôraznovat   , resp. moja 60ka tam bola daleko najnezaujimavejsi povoz
 , resp. moja 60ka tam bola daleko najnezaujimavejsi povoz   (co uz, ine nemam)
 (co uz, ine nemam) , resp. nebudem sa tu chvalit tym, ze ma tam pobil kdeaky stary 3-kovy golf za volantom ktoreho sedela zena, alebo ze najvacsi adrenalin je sledovat spätne zrkadla a cakat z ktorej strany okolo vas preleti neaky napichany, rysavy anglán s najnovsou m3/m4 v neakej special okruhovej uprave, resp. najvacsim zazitkom bolo vidiet ako priamo predo mnou chlap odpisal na totalku f.458 "speciale"
, resp. nebudem sa tu chvalit tym, ze ma tam pobil kdeaky stary 3-kovy golf za volantom ktoreho sedela zena, alebo ze najvacsi adrenalin je sledovat spätne zrkadla a cakat z ktorej strany okolo vas preleti neaky napichany, rysavy anglán s najnovsou m3/m4 v neakej special okruhovej uprave, resp. najvacsim zazitkom bolo vidiet ako priamo predo mnou chlap odpisal na totalku f.458 "speciale"