ked tak posledne sledujem to mnozstvo "issues" v sekcii e60/61 tak som celkom vdacny za svoj "kusok"

... ale zas na druhej strane, by asi okrem platene konta pomohl aj vstupny inteligencny test (aj to nie uplne basic

)
kamos nasiel par "foto v akcii" zo zeleneho pekla.. kedze ja a fotak nie sme jedno telo, cize su jedine zabery, ktore mam

... a to, ze tam bolo nad cim slintat, asi ani netreba zdôraznovat

, resp. moja 60ka tam bola daleko najnezaujimavejsi povoz

(co uz, ine nemam)
pôvodne som chcel rozpisat svoje dojmy, pocity a postrehy z tohto tripu, ale kedze som uz vychladol a vacsinou "nemam cas" tak na to kaslem

, resp. nebudem sa tu chvalit tym, ze ma tam pobil kdeaky stary 3-kovy golf za volantom ktoreho sedela zena, alebo ze najvacsi adrenalin je sledovat spätne zrkadla a cakat z ktorej strany okolo vas preleti neaky napichany, rysavy anglán s najnovsou m3/m4 v neakej special okruhovej uprave, resp. najvacsim zazitkom bolo vidiet ako priamo predo mnou chlap odpisal na totalku f.458 "speciale"
prenajom auta nieje zrovna lacna vec (hlavne vysoky depozit), ale urcite stoji za to si nieco od nich prenajat a zbytocne nedrat svoje ... my sme napr. mali tie najlacnejsie kusky, S.Swift Sport a R.Clio RS a poviem Vam, ze tieto male, vykuchane auticka su to prave, pre takyto druh okruhu, kde hmotnost auta je asi ta najrozhoducejsia velicina (samozrejme, na sk.ringu by to bolo vysmech, kedze "nas" okruh je extra siroky a rychly)
Nordschleife som nikdy nemal medzi "must do" ale bolo to hodne dobre spestrenie jesene, ktore si urcite este zopakujem