Odkedy som auticko kupil uz uplynulo par tyzdnov a za tu dobu na aute pribudlo par drobnych zmien :)
Original zlte Angel Eyes - LED kruzky boli vymenene za biele od Martin46.
Auto preslo drobnou ocistou interieru - komplet cistenie koze. Koza sa uz zacinala podobat skor na maslovu farbu, ale teraz je to znova svieza biela.
A vsetky interierove listy isli z klasickeho hliniku do karbonovej folie.
V january som sa objednal do firmy AMA, budu mi robit vyfuk na mieru. Cena a moznost zvolit si zvuk podla svojho gusta rozhodli.
Vyjadril som sa, ze chcem "taky hlasny chrchlak", v spodnych otackach dunivy a hore nech sa to aspon trochu podoba na V8.
Povedali mi, ze nie je problem, tak som zvedavy az to bude na aute...O svojich dojmoch vas budem informovat
Posledna vec, co na aute planujem bude hotova hned po zime - pravdepodobne februar/marec.
Chcem na kufor auta dorobit karbonove kridelko v style M3. Chcel by som to vecie, co tak viac vytrca dovonka, ale uvazujem, ci potom nebude problem na umyvarke...Nejake skusenosti?
Viem viem, mal by som to umyvat rucne, ale auto nie je nove a ani zdaleka nema perfektny lak, takze v tomto pripade je to ospravedlnitelne.