... všetko o BMW ...
ice.blade napísal:odporucam sa zaregistrovat na tesco klub, vsetky pumpakluby a do cinskych led klubov priatelov vianocnej vyzdoby, to co si tomu autu urobil je minimalne na 25 rocneho dezka lakatosa zo 7A ktory blikackami laka dievcatka na kus reci
Vrutkovia napísal:Este raz zopakujem kup si Skodovku a zavri sa s nou do garaze. Tento klub je pre slusnych uzivatelov a soferov BMW a nie zamindrakovanych ludi. Ak takto vsetkych castujes tak potom si lepsie straz svoje auto. Su pripady ked je niekto velmi zli ako Ty a ... Mas rasisticky mierene poznamky. Na to sa da liecit. Ale nie na forach a kluboch ale psychiatricke nemocnice kde takychto zatvaraju od normalnych slusnych ludi. A kolko si mal nehod alebo zabil ludi pri autonehode ked si takyto arogantny na fore urcite aj velmi trpezlivo soferujes. Straz si tachometer ak nemas kamaratov u policie, ci Ty si policajt a jazdis ako TI jazyk jazdi. Vies co stan sa komentator footbalovych zapasov a vstup do klubu chuliganov. Tvoj profil tomu nasvedcuje. Takze vela statnych kilometrov v tom tvojom vysnivanom BMW.
A teraz pre ostatnych tolerantnych a slusnych BMW uzivatelov: Velmi Vam fandim a BMW su najlepsie akurat mate medzi sebou dost "silnych" hlavne jazykovo ludi. Good Luck. BMW power! Koncim s Vami ale nie dobrovolne.
PS: Mam stastie ze zijem medzi tolerantnymi a normalnymi ludmi, takze mna nerozhadze nejaky komentator. Nezasluzi si BMW, nech jazdi v Skodovke.
Vrutkovia napísal:Doporucujem Ti vystup z auta a zahod kluce. Sa hanbi, TY KRITIK, kup si skodovku alebo inu sumku!!!Neurazaj moje BMW..si frajer za pocitacom , ze? Nauc sa pravidlam slusneho chovania ak ti to vobec nieco hovori....Som myslel ze toto je o BMW autach. Inak ta farba je nastavitelna a pouzivame vacsinou modru ladi nam k metalize.
ice.blade napísal:ty si fakt uplne mimo... mal by si vysadit antidepresiva lebo ti to ocividne skodi v zdravom usudku, alebo su to nasledky potom ako si prekonal protidrogove liecenie a policajtov spominas len z dovodu ze si z teba robili defku pocas pobytu? rasisticky mierene poznamky? kde su tie naznaky rasizmu? co si uz na cisto slepy? vidis snad ze by som pisal nieco proti niekomu? moj profil comu nasvedcuje? ale ano esteze si tu ty ty nas spasitel nas rebel na ktoreho tu vsetci cakame budeme sa ti klanat lebo ty nam davas LED a neon svetlo dakujeme ti za to ó pane... macedonsky maharadza, majster profesionalnych vypadkov sedej kory mozgovej
kuk napísal:
No myslim, ze by ste mali skoncit, poznam tohto chlapika, v USA vlasni dve firmy na BMW a vazne uz je toho dost....uz ste si povedali co ste chceli.....no chudak nie je.......to BMW aj ked je to E39 je perfektne vnutri porobene , osobne som ho videl ,vsetko to robil on sam....jeho zena je byvaly clen synthpop skupiny Black Horse a pozna sa s takymi ludmi ako ako je Monte Rosa, SAD A SU TO VELMI SLUSNY LUDIA osobne sa stretli s Depeche Mode ...to neznamena, ze ked na parkovisku uvidim chlapika co ma stare BMW veterana zacnem sa vyvysovat , nad nim.....ze ty si nic a ja niekto.....chlapci stacilo....kazdopadne tento chlapik ma rad
BMW .......stacilo myslim......
kuk napísal:
No myslim, ze by ste mali skoncit, poznam tohto chlapika, v USA vlasni dve firmy na BMW a vazne uz je toho dost....uz ste si povedali co ste chceli.....no chudak nie je.......to BMW aj ked je to E39 je perfektne vnutri porobene , osobne som ho videl ,vsetko to robil on sam....jeho zena je byvaly clen synthpop skupiny Black Horse a pozna sa s takymi ludmi ako ako je Monte Rosa, SAD A SU TO VELMI SLUSNY LUDIA osobne sa stretli s Depeche Mode ...to neznamena, ze ked na parkovisku uvidim chlapika co ma stare BMW veterana zacnem sa vyvysovat , nad nim.....ze ty si nic a ja niekto.....chlapci stacilo....kazdopadne tento chlapik ma rad
BMW .......stacilo myslim......
Hugino napísal:Možno je to len nový štýl Vianočnej výzdoby na auto.....![]()