... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

obchodna sekcia

badbat329
Auto: F31
Kraj: Trnavský

Re: vlastna diagnostika na E90

Pondelok, 9. Septembra 2013, 13:23

pani ista stoji okolo 100 juro plus soft emulator icomu, secko to fici cez vmware na virtualnej masine, takze na to treba len lepsi notebook a kabel. Zvazujem ze si to kupim a ak chce ist niekto do toho so mnou tak mozeme ist 50-50 ... viac pm.

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 9. Septembra 2013, 13:31

kabel mas do 50€ pripadne aj za 25€ do 2007, istu si stiahnes uplne od hocikial ale ICOM emulator s USB hardverovym klucom sa "bezne" predava za 150€... mozno to niekto upravi a slahne na net bez potreby hadrveroveho kluca :)

RACERMAN
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 9. Septembra 2013, 13:54

Kupim funkcny soft GT1/DIS V57

SS
E60 530d SILVER METALLIC, custom audio, video mod with wifi screen casting
Ex: E90 325i, E46 320d, CLK320, A6 2.8i, A4 2.6i, Passat 1.9Tdi 96kw, a vela iných
YAMAHA YZF R6, ATV QUAD
Servis, diagnostika, kódovanie,...ISTA, DIS, INPA, NCS, TOOL32, WinKFP...
Čistenie klimatizácie interiéru ozónom

330xd
Auto: e91 330xd
Kraj: Zahraničie

Sobota, 1. Novembra 2014, 13:45

chcem si kupit vlastnu diagnostiku na e91 330xd 170kw motor by mal byt M57 (presne oznacenie neviem zistit) cital som to tu cele len nerozumiem ako je myslene to z inpou do 2008, lebo ja mam 4/2008 #-o
a dalsia vec nasiel som toho plno na ebay ale 99% cina a hong kong (niekto tu aj link daval)... aky mate nazor na tento produkt?? ja osobne nemam rad tieto cinske sracky ale pokial vsetko co je v europe je odtial len si tam hodia 60eciek navyse a funguje to ako ma, tak by som to prekonal aj ja...

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Sobota, 1. Novembra 2014, 15:13

330xd napísal:
chcem si kupit vlastnu diagnostiku na e91 330xd 170kw motor by mal byt M57 (presne oznacenie neviem zistit) cital som to tu cele len nerozumiem ako je myslene to z inpou do 2008, lebo ja mam 4/2008 #-o
a dalsia vec nasiel som toho plno na ebay ale 99% cina a hong kong (niekto tu aj link daval)... aky mate nazor na tento produkt?? ja osobne nemam rad tieto cinske sracky ale pokial vsetko co je v europe je odtial len si tam hodia 60eciek navyse a funguje to ako ma, tak by som to prekonal aj ja...

prekonaj to :)
predpokladam, ze si chces kupit iba kabel a nie diagnostiku (OPS)

330xd

Sobota, 1. Novembra 2014, 17:57

predpokladam, ze si chces kupit iba kabel a nie diagnostiku (OPS)[/quote]

to teda este neviem co to je :-# ale je to tu http://www.ebay.com/itm/NEW-BMW-INPA-Ed ... ls&vxp=mtr
vsak nasiel som aj toto http://www.obd2tool.com/goods-138-BMW+O ... W+OPS.html len problem je kto by to obsluhoval...
nikdy som s tym nerobil, vyuceny som casnik takze ani neviem ci si kupujem kabel alebo diagnostiku :lol:

ale chcem sam nieco vyskusat lebo vsetci mi pridu neschopny (kde som bol)... ked idem do servisu ratam stym ze pokial je to jeho odbor, tak by sa mal aj rozumiet a vediet co treba pozret a robit ale podla mojich skusenosti ked dam skontrolovat auto ci je vsetko ok tak aby som ukazal konkretne co chcem pozret ako a co to robi a ked spravy co som povedal zobere si 20 alebo 50 eur...
ja chapem ze vela veci nie je "easy" ale za ten cas co mam bmw som bol vela krat v servise (aj origo BMW aj "garaz") a asi dva tyzdne dozadu som zistil ze mam zasratu prevodovku a ide to od motora. tecie olej alebo preteka niekde odkial neviem. tu sedim a citam cele dni ked pridem z roboty co by to mohlo byt a som na to ozaj nasraty lebo si vobec nemyslim zeby som bol lakomy na auto alebo zeby som sa nestaral ale ked ja osobne som s toho debil a o DPF a EGR som sa dozvedel az teraz, pritom je to velmi vazny problem aspon u BMW lebo o inych znackach som necital a nik mi nikdy k tomu nic nepovedal...

vsak ty si mi odporucil ist s tym na diagnostiku len nemam tu nikoho akurat dvoch starsich a aj sikovnych mechanikov len oni nie su moc cez elektroniku a nerozpravaju anglicky takze tazko sa mi aj tu riesi...
potrebujem nieco jednoduche ale dobre nech si viem auto pozret aj sam

PeqpeK

Sobota, 1. Novembra 2014, 18:54

330xd napísal:

to teda este neviem co to je :-# ale je to tu http://www.ebay.com/itm/NEW-BMW-INPA-Ed ... ls&vxp=mtr
vsak nasiel som aj toto http://www.obd2tool.com/goods-138-BMW+O ... W+OPS.html len problem je kto by to obsluhoval...
nikdy som s tym nerobil, vyuceny som casnik takze ani neviem ci si kupujem kabel alebo diagnostiku :lol:

ale chcem sam nieco vyskusat lebo vsetci mi pridu neschopny (kde som bol)... ked idem do servisu ratam stym ze pokial je to jeho odbor, tak by sa mal aj rozumiet a vediet co treba pozret a robit ale podla mojich skusenosti ked dam skontrolovat auto ci je vsetko ok tak aby som ukazal konkretne co chcem pozret ako a co to robi a ked spravy co som povedal zobere si 20 alebo 50 eur...
ja chapem ze vela veci nie je "easy" ale za ten cas co mam bmw som bol vela krat v servise (aj origo BMW aj "garaz") a asi dva tyzdne dozadu som zistil ze mam zasratu prevodovku a ide to od motora. tecie olej alebo preteka niekde odkial neviem. tu sedim a citam cele dni ked pridem z roboty co by to mohlo byt a som na to ozaj nasraty lebo si vobec nemyslim zeby som bol lakomy na auto alebo zeby som sa nestaral ale ked ja osobne som s toho debil a o DPF a EGR som sa dozvedel az teraz, pritom je to velmi vazny problem aspon u BMW lebo o inych znackach som necital a nik mi nikdy k tomu nic nepovedal...

vsak ty si mi odporucil ist s tym na diagnostiku len nemam tu nikoho akurat dvoch starsich a aj sikovnych mechanikov len oni nie su moc cez elektroniku a nerozpravaju anglicky takze tazko sa mi aj tu riesi...
potrebujem nieco jednoduche ale dobre nech si viem auto pozret aj sam

poradil by som ti miestne forum a tam najdi sikovneho cloveka, bude to tak asi najlepsie...z diagnostiky nezistis odkial a preco ti niekde tecie olej, ani v akom stave je turbo atd...

330xd

Sobota, 1. Novembra 2014, 20:37

poradil by som ti miestne forum a tam najdi sikovneho cloveka, bude to tak asi najlepsie...z diagnostiky nezistis odkial a preco ti niekde tecie olej, ani v akom stave je turbo atd...[/quote]

mozno nie kde tecie ale mohlo by mi ukazat nieco o egr... lebo som prestal "obvinovat" dpf a prisiel som na to ze by to mohlo byt egr aj ked neviem len si to myslim... teraz ked som pozeral tak vidno pekne ten olej aj ked otvorim kapotu a zlavej strany nie je vobec nic akurat cela prava okolo motora cela zajebana aj hadice kable vsetko...
a tu som sa docital zeby to mohlo spravit upchate alebo skor spinave egr a olej by mohlo ist von cez sanie...

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Sobota, 1. Novembra 2014, 21:04

Ak to je na strane vodiča, je to olej čo preteka cez klapky......klasicky problém 3L....vymenit gumičky,alebo namontovat zaslepky.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

330xd

Sobota, 1. Novembra 2014, 21:40

TT-SIMIK napísal:
Ak to je na strane vodiča, je to olej čo preteka cez klapky......klasicky problém 3L....vymenit gumičky,alebo namontovat zaslepky.....

ano tam to je... je tam malo miesta cize pri beznych veciach ked otvorim kapotu napr. idem pozret olej ale naliat vodu do ostrekovacov to ani nie je vidiet ale teraz som bol skumat kde to mam ten egr a nasiel som ze je to pekne zaolejovane aj zvnutra pod krytom motora ale len na tej strane vodica...

co to teda je za problem to sanie alebo ake gumicky? a tu zaslepku si myslel na egr? to budem asi tiez chciet poriesit ale pokial tu nezozeniem niekoho dobreho z diagnostikou tak to dam asi az na slovensku a mozno aj dpf

PeqpeK

Nedeľa, 2. Novembra 2014, 08:27

330xd napísal:

ano tam to je... je tam malo miesta cize pri beznych veciach ked otvorim kapotu napr. idem pozret olej ale naliat vodu do ostrekovacov to ani nie je vidiet ale teraz som bol skumat kde to mam ten egr a nasiel som ze je to pekne zaolejovane aj zvnutra pod krytom motora ale len na tej strane vodica...

co to teda je za problem to sanie alebo ake gumicky? a tu zaslepku si myslel na egr? to budem asi tiez chciet poriesit ale pokial tu nezozeniem niekoho dobreho z diagnostikou tak to dam asi az na slovensku a mozno aj dpf

myslel klapky sania zaslepit, bezny problem u dieslov

330xd

Nedeľa, 2. Novembra 2014, 09:47

PeqpeK napísal:

ok dam toto teda spravit, ak nie zaslepit tak vymenit tesnenie sania... dik

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných