... všetko o BMW ...
micindev napísal:noo...teda skor kukam po tych e36...bol som si skusit jedneho '96 compacta 316 a jedno '94 coupatkove ISko a to ISko vo mne silne zarezonovalo
![]()
aj ked compact mi kvoli 5tim dveram prisiel troska viac prakticky...zatial niesom na 100 pero rozhodnuty a preto som bol dost zvedaf ako to vyzera cca s tymi investiciami (caste ND, veci co treba hned po kupe dat menit a tak) pocas roka...ked mate nejake cca cisla z vasej skusenosti bohovsky by mi to rozhodovanie ulahcilo
kazdopadne viem ze chcem max 3 dvere a max 1,8l takze tie 4valce - hypoteka ma zmyka o 106...niesom zrovna rodeny mechanik a sam si toho moc nespravim takze na svojpomoci neusetrim
e30 cabrio vyzera ako riadny kockolap ale troska moc napadne na moj vkus a mam strach ze by mi strechu nejaky impotent presiel zabym klacom - nemam garaz...aj ked o riadne leto by som mal postarano![]()
micindev napísal:boha chalani neplaste!!!!...teraz ked som si testol ISko tazko sa mi bude sukat do toyoty![]()
![]()
okrem toho ked vidim toyotu, dviha sa mi zaludok - mydlodesign...sakra...do prednokolky sa mi uz moc nechce...sierra vo mne doveru nevzbudzuje, s13 je sice fajn ale na jazdenie po nasich cestach ho je skoda....sakra....
teda niesom ziaden drifter ale do brna na okruh by som si skocil raz za sezonu....