... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
korado napísal:
Vždy väčší odborník ako ty, čo len sedíš za počítačom v detskej izbe a BMW si videl možno tak na internete, alebo keď išlo okolo zastávky MHD kde si čakal na autobus do školya teraz k veci:
- to zelené v inzeráte okolo Alpiny ani neprešlo, to že si dám logo na volant a smiešny nápis na kryt motora ešte z auta Alpinu nerobí, pozri si napríklad budíky
- "6 valcovú herku" som nepredával ja, ale strýko, iba som mu dal inzerát a je mi úprimne jedno, či sa predala alebo nie. Auto doteraz jazdí, áno, pýtalo si svoje vinou neschopných mechanikov v Španielsku, ale jazdí bez problémov po celej Európe
- moja 530d - tú som len normálne servisoval ako si to pýtala pri takom nájazde - jazdil som každý deň a nie málo, za tie tri roky som na nej spravil takmer 130.000km (nie šýtl zavesím si na späťák stromček a natankujem za 10e nech nesvieti hladné oko), auto doteraz jazdí, s pánkom sme v kontakte a nesťažuje si
ale najväčšiemu rýpalovi a odborníkovi na klube to vysvetľujem aj tak úúúúúúúplne zbytočne
a na margo lacných - lacné a dobré BMW sa na 99% vylučuje!
banned napísal:Mpower, moj znamy robi v leasingovke a vraj ti minuly mesiac trikrat volali, pretoze meskas s tretou splatkou a vyzvali ta na udanie polohy auta, aby prenho dosla odtahovka a ty si povedal, ze odrobis este 3 nocne a vyplatis to naraz?? To si snad robis prdel...
Martin540 napísal:
banned napísal:Mpower, moj znamy robi v leasingovke a vraj ti minuly mesiac trikrat volali, pretoze meskas s tretou splatkou a vyzvali ta na udanie polohy auta, aby prenho dosla odtahovka a ty si povedal, ze odrobis este 3 nocne a vyplatis to naraz?? To si snad robis prdel...