... všetko o BMW ...
PAN BAAAAAca napísal:...
fakt bad luck na takychto ludi
THX24 napísal:chalani este taka otazka ako mam riesit poistku?
kamos co s tym denno denne pracuje mi poradil aby som si to nahlasil do svojej kooperativy a robit to cez svoju havarijnu poistku ,aby som to mal rychlejsie ...no a moja poistovna bude pak komunikovat s jeho zakonnou ktoru ma v komunalnej ,cize ja zajtra nahlasim poistnu udalost s tym ze mam vinnika a aj jeho cislo poistky atd ... pak jemu budem volat nech si to nahlasi tiez cim skor ...
dalsie vec je ako to je potom s tym ze som mal uz nehodu a zas mne zdvihnu havarijnu (aj ked mam vinnika)?
alebo je tu druha moznost ze si to vsetko zaplatim sam a budem cakat na peniaze z poistovne ... ?
neviem zhanam si informacie co bude najlepsie ,tak ked niekto mate niejake skusenosti rad sa poucim.
dakujem
toto fakt zamrzi...dufam ze bude coskoro ako predtym! apropo tak ako radia ostatni predomnou,cez havarijnu,potom si to tvoja poistovna bude vymahat naspat. takto to ide najlepsie a najrychlejsie,mam s tym niekolko skusenosti...drzim palce
voMacK napísal:Mne to praveze pride, ze toto je typicky majitel Ochcavky, ci ineho super-sportu zancky Skoda....
Mas presne rovnako rozbite auto ako ja z augusta, ja som ale nezbehol do priekopy, ja som ho trafil pravym kolesom do naraznika. No ale ten typek aspon hned priznal chybu a priamo priznal ze nepozrel do zrkadla, takze som poslal policajtov prec akonahle nam pomohli dostat sa bokom (samozrejme nam dali fuknut).