... všetko o BMW ...
Dendo napísal:Inak tu je vlastne ten minutovy (mozno o par sekund menej) burnout v kuse, ako chcel vidiet jeden klubak.

hejter napísal:Ma pravdu vzdy ked idem pálit gumy pozriem shmu.sk ktorým smerom fúka aby som bol pripravený denis to ze mas m52 turbo nikoho nezaujíma ale stým vetrom si dokazal ze si totálny amatér
TomNR napísal:...
kam sa stratila stara technika a to olizat si prs a zistovat, odkal a kam ten viter fuka?
...
hejter napísal:Ma pravdu vzdy ked idem pálit gumy pozriem shmu.sk ktorým smerom fúka aby som bol pripravený denis to ze mas m52 turbo nikoho nezaujíma ale stým vetrom si dokazal ze si totálny amatér

. Ale hej no je to fake kedze som to drzal do 1650 otacok
 . Ale hej no je to fake kedze som to drzal do 1650 otacok   .
 .
F!z:k napísal:Pozadovany bol burnout v omezovaci, nie taketo "na spotrebu" hladkanie plynu aby to nepresiahlo 1650 otacok

Mna jebne!
 Mna jebne!   

Dalsie veci ze som opravil kastlik no.. radsej budem ticho lebo to nesedi do tohto vlakna
 Dalsie veci ze som opravil kastlik no.. radsej budem ticho lebo to nesedi do tohto vlakna  Co je k veci tak niekde sa zlomil komfortny zavit na jednej strane.. cize sme momentalne dost na žehličku a docela sa mi to paci len keby to nebolo teraz naklonene na tu zlomenu stranu a nelietala tam ta dvojita pruzina pri kazdom prejazde hrbolmi
 Co je k veci tak niekde sa zlomil komfortny zavit na jednej strane.. cize sme momentalne dost na žehličku a docela sa mi to paci len keby to nebolo teraz naklonene na tu zlomenu stranu a nelietala tam ta dvojita pruzina pri kazdom prejazde hrbolmi 

komfortny zavit sa ulomil najskor ked som raz skoncil cez obrubnik viset nad jarkom jak vo filme vtedy to bola docela rana, este ze jazdim komfortne balony inak by som nemohol pokracovat. Chvilu som tak jazdil, slo to stale bokom no postupne sa tam zvysok dvojitej struny uprataval az zliezol z taniera a ostal som visiet na doraze.. No aj napriek tomu, ze mam zrezany este aj doraz tlmica nebolo to low enough ved posudte.. Struna tam teda v podstate nie je, je to na doraze, cestou ku garazi som zopar krat odrel nosnik ze mi az zuby cvakli, stratil som prah a vyzera to nizko? nie.. neviem ako to navrhli ze to proste nevie byt uplne na zemi ale len take.. znizene
 komfortny zavit sa ulomil najskor ked som raz skoncil cez obrubnik viset nad jarkom jak vo filme vtedy to bola docela rana, este ze jazdim komfortne balony inak by som nemohol pokracovat. Chvilu som tak jazdil, slo to stale bokom no postupne sa tam zvysok dvojitej struny uprataval az zliezol z taniera a ostal som visiet na doraze.. No aj napriek tomu, ze mam zrezany este aj doraz tlmica nebolo to low enough ved posudte.. Struna tam teda v podstate nie je, je to na doraze, cestou ku garazi som zopar krat odrel nosnik ze mi az zuby cvakli, stratil som prah a vyzera to nizko? nie.. neviem ako to navrhli ze to proste nevie byt uplne na zemi ale len take.. znizene 

skor zlozis na zem Golfa II alebo III ako BMW...co uz no, nemozu by tie auta dokonale
 skor zlozis na zem Golfa II alebo III ako BMW...co uz no, nemozu by tie auta dokonale 
Dogg88 napísal:slammed friendly