... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Killo
Autor témy
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

BMW E34 520i .... Je to I6/V6

Streda, 11. Júna 2008, 23:31

tak tuto motor 520i r.v. asi 1994-95... auto je tuningovane.. tak je mozne ze by to malo V6 a nie radovy I6 ?? co som kukal na wiki tak tam bolo ze tieto modely by mali byt len radove I6 ... tak som z toho jelen... skuste z tej fotky to vytusit co to je ak by sa dalo.. sorry za kvalitu, fotene telefonom asi pred rokom .. ak by boli nejasnosti tak skusim spravit viac foto, len casom... btw kamarat hovoril ze by to malo mat okolo 210 koniii no neviem :shock:
Prílohy
rbmw.jpg
520i
rbmw.jpg (54.86 KiB) 810 zobrazení
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Mimo

Štvrtok, 12. Júna 2008, 07:12

:lol: BMW R6 :wink:

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS
Kraj: Bratislavský

Re: BMW E34 520i .... Je to I6/V6

Štvrtok, 12. Júna 2008, 07:58

Max1M napísal:
tak tuto motor 520i r.v. asi 1994-95... auto je tuningovane.. tak je mozne ze by to malo V6 a nie radovy I6 ?? co som kukal na wiki tak tam bolo ze tieto modely by mali byt len radove I6 ... tak som z toho jelen... skuste z tej fotky to vytusit co to je ak by sa dalo.. sorry za kvalitu, fotene telefonom asi pred rokom .. ak by boli nejasnosti tak skusim spravit viac foto, len casom... btw kamarat hovoril ze by to malo mat okolo 210 koniii no neviem :shock:

podla foto je jasne ze je to radovy 6 valec....

hlavne sa neunahli pri kupe, lebo po precitani tychto riadkov tipujem ze niesi moc velky odbornik a uveris aj tomu ze ked mas na nadrzke ostrekovaca napisane 3,5 tak mas 3 a pol litrovy motor...

hlavne s rozvahou...

tych 200 koni je mozno v hlave majitela...

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Štvrtok, 12. Júna 2008, 08:17

seria 150 koni.. je to vacsie auto ale na priblizovanie staci..
majitelovi sa asi snivalo ze v tom ma V8 3.0i M60 :D
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Killo
Autor témy
Auto: lexaurin

Štvrtok, 12. Júna 2008, 13:23

diik diik chalani...
aa hmm Peppo vies ako, teoria by bola, ale prakticke skusenosti este niesu, tak preto... ved este dobre ze mame toto forum a ludi ktori sa do toho rozumia :P aa zas ohladom tej 3,5tky - taky sprosty som az neni, ja viem ze aj ked to tak nevyzera :lol: a ohladom kupy este neviem, auto bude na predaj asi cez leto, mozno koncom leta, beha celkom slusne, len strasne vela hrdze, motor tiez uz mele z posledneho tak neviem.. ved keby nieco mam riesit tak sa urcite poradim najprv tu na foore :wink:
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Štvrtok, 12. Júna 2008, 14:06

Max1M napísal:
diik diik chalani...
aa hmm Peppo vies ako, teoria by bola, ale prakticke skusenosti este niesu, tak preto... ved este dobre ze mame toto forum a ludi ktori sa do toho rozumia :P aa zas ohladom tej 3,5tky - taky sprosty som az neni, ja viem ze aj ked to tak nevyzera :lol: a ohladom kupy este neviem, auto bude na predaj asi cez leto, mozno koncom leta, beha celkom slusne, len strasne vela hrdze, motor tiez uz mele z posledneho tak neviem.. ved keby nieco mam riesit tak sa urcite poradim najprv tu na foore :wink:

cize sme si to vyjasnili...

vela hrdze a motor melie z posledneho? ale zasa za 5000,- dobra kupa...

;-)

problem vyrieseny - zamykam.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 209 neregistrovaných