... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
delarock napísal:Tak uz to mam aj ja so sebou :) Android 4.2.2 ei
risin zatial spokojnost hovory,gps atd funguje ale hneva ma ze nejde sygic resp nepodporujeoficialne zakupeny z marketu.
Samozrejme problem s antenou nedalo sa zasunut nechcel som rezat ani tam davat.ine koncovky tak sme nahrisli s takou srandou plast zatlacili druhou stranou srubovaku a spravila sa vydut a radio uz sadlo pekne :)
stefi napísal:No ja neviem či to je tým piatkom ,ale ja ti v slovenčine veľa nerozumiem...![]()
miso251 napísal:nazdar
podarilo sa mi dat auto na totalku v den ako som ho prevzal zo servisu z minulej buracky, takze davam do ponuky radio
http://www.erisin.com/es9746a-7-android ... _p494.html
este nenamontovane so vsetkymi kablami a tak, povodna cena zo shopu je €379,76 EUR, odomna za 300. Viem ze to neni inzercia ale snad mi prepacite. kontakt cez PM
miso
miso251 napísal:nemam druhe auto, do ktoreho by som ho mohol dat, takze mozno si ta pocka, ak sa neozve niekto iny, ved potom posli spravu, ci je este u mna
palci540 napísal:Čaute, čítal som tu niečo o signále týchto rádíi a že to je celkom schopné, ale v mojom prípade nechytá veľmi dobre signál, oproti original rádiu, tak neviete niečo poradiť ako to zlepšiť, vzhľadom na to že BMW má vstavaný zosilovač vzadu v kufri.keby som kúpil nejaký zosilovač, ktorý sa dáva medzi rádio a anténu a údajne zosiluje po pripojení na šťavu, tak či by to vôbec malo nejaký efekt, vzhľadom na ten origo zosilovač?