... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

delarock
Kraj: Košický

Re: e46 gps rádio EONON / ERISIN

Štvrtok, 4. Septembra 2014, 16:31

Tak uz to mam aj ja so sebou :) Android 4.2.2 ei
risin zatial spokojnost hovory,gps atd funguje ale hneva ma ze nejde sygic resp nepodporuje :( oficialne zakupeny z marketu.

Samozrejme problem s antenou nedalo sa zasunut nechcel som rezat ani tam davat.ine koncovky tak sme nahrisli s takou srandou plast zatlacili druhou stranou srubovaku a spravila sa vydut a radio uz sadlo pekne :)

stefi
Auto: BMW 318d ,F 36
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 5. Septembra 2014, 20:09

No ja neviem či to je tým piatkom ,ale ja ti v slovenčine veľa nerozumiem... :mrgreen:
delarock napísal:
Tak uz to mam aj ja so sebou :) Android 4.2.2 ei
risin zatial spokojnost hovory,gps atd funguje ale hneva ma ze nejde sygic resp nepodporuje :( oficialne zakupeny z marketu.

Samozrejme problem s antenou nedalo sa zasunut nechcel som rezat ani tam davat.ine koncovky tak sme nahrisli s takou srandou plast zatlacili druhou stranou srubovaku a spravila sa vydut a radio uz sadlo pekne :)

Užívateľov profilový obrázok
matus22
Auto: e46 330D touring

Piatok, 5. Septembra 2014, 23:57

Skúsim ti to vysvetliť ako som to ja pochopil.
Kúpil si rádio Erisin s androidom 4.2.2
úspešne ho namontoval, pri montáži mal problém s dlhým antenym konektorom, kvôli ktorému nevedel zasunúť rádio spať. Tak nahrial takou srandou (asi teplovzdušná pištol) tan plast kúrenia čo je vzadu za rádiom a druhou stranou skrutkovača ho zatlačil, čím spravil miesto pre spomínaný dlhý anténny konektor, Ktorý nechcel rezať ani skracovať ani ho ničím nahrádzať. Jediné čo ho sklamalo je že mu nefunguje navi ,ktorú si objednal k rádiu.

:-({|=
stefi napísal:
No ja neviem či to je tým piatkom ,ale ja ti v slovenčine veľa nerozumiem... :mrgreen:
BMW E46 330d r.v. 01 M57 touring pribehy-nasich-aut/drl-a-diagnostika-t70065.html
ex: BMW E36 318ti r.v. 96 M44 compact pribehy-nasich-aut/predane-koniec-pribehu-t10136.html

delarock

Sobota, 6. Septembra 2014, 10:24

Srry chlapci trosku som to napisal asi ako hotentot :)
Ano presne tak :) Problem tam je s GPS antenou a bol by asi aj s USB kontektorom ale ten som nepripajal kedze som kupil velku Micro SD kartu takze vsetku hudbu videa atd som supol na kartu a strcil do masiny.

Sygic nefunguje oficialne z marketu, pise nepodporovane zariadenie, tak som nahral do toho instalacku poslednej verzie, dal licencne cislo ( to som kupil uz davnejsie do mobilu ale plati na 5 zariadeni) stiahol mapy a vsetko fachci ako ma :) skusim otestovat co je lepsie ci Igo ci sygic :) Sygic sa mi zda krajsi trosku.

miso251
Auto: E46 330xD 2005
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 7. Septembra 2014, 09:08

nazdar

podarilo sa mi dat auto na totalku v den ako som ho prevzal zo servisu z minulej buracky, takze davam do ponuky radio
http://www.erisin.com/es9746a-7-android ... _p494.html
este nenamontovane so vsetkymi kablami a tak, povodna cena zo shopu je €379,76 EUR, odomna za 300. Viem ze to neni inzercia ale snad mi prepacite. kontakt cez PM

miso

Imi

Pondelok, 8. Septembra 2014, 23:01

miso251 napísal:
nazdar

podarilo sa mi dat auto na totalku v den ako som ho prevzal zo servisu z minulej buracky, takze davam do ponuky radio
http://www.erisin.com/es9746a-7-android ... _p494.html
este nenamontovane so vsetkymi kablami a tak, povodna cena zo shopu je €379,76 EUR, odomna za 300. Viem ze to neni inzercia ale snad mi prepacite. kontakt cez PM

miso

Kiezby som nemusel riesit ramena tak to beriem okamzite :).

miso251

Pondelok, 8. Septembra 2014, 23:44

nemam druhe auto, do ktoreho by som ho mohol dat, takze mozno si ta pocka, ak sa neozve niekto iny, ved potom posli spravu, ci je este u mna

Imi

Utorok, 9. Septembra 2014, 08:14

Jasne poslem ked budem mat peniaze na ruke. Pokial je to presne to co si poslal, nove, zabalene tak by som to neskor zobral ale neviem ti povedat momentalne kedy, kedze napravy su mi prednejsie...

miso251 napísal:
nemam druhe auto, do ktoreho by som ho mohol dat, takze mozno si ta pocka, ak sa neozve niekto iny, ved potom posli spravu, ci je este u mna

miso251

Nedeľa, 21. Septembra 2014, 13:30

nazdar, radio predane

palci540
Auto: BMW E61 530D A/T LCI

Sobota, 27. Septembra 2014, 12:20

Čaute, mám toto Erisin rádio http://www.erisin.com/es9746a-7-android ... _p494.html a blbne mi USB-čko, stane sa že niekedy zamrzne a nehrá nič, a keď ho odpojím a znova zapojím, tak začne hrať ale len tak 5 sekúnd a potom zasa nehrá, normálne to funguje až vtedy keĎ vypnem rádio kľučíkom a zapnem ho až neskor, lebo keď ho vypnem a hneď zapnem, tak ono akokeby sa nevyplo úplne, tak musím počkať dlhšie, neviete čo s tým môže byť, druhé USB nemám po ruke,tak to neviem otestovať,...a ďalej mi vždy neuloží nastavenie zvuku LOUD po vypnutí rádia, nedá sa to nejako nastaviť aby mi to ostalo vždy zapnuté?

Robí to aj niekomu z vás?

A ešte sa chcem opýtať, keď napojím cúvaciu kameru, tak signálový plusový kábel mám napojiť na číslo 9? Nemalo by sa to volať reverse control alebo nejak tak, a nie "brake car control"...

Obrázok

misak007
Auto: E46 & F25
Kraj: Bratislavský

Sobota, 27. Septembra 2014, 21:40

Caute pani, su nejake skusenosti s AVIN? https://avinusa.com/bmw-e46-android-s150-series.html

palci540
Auto: BMW E61 530D A/T LCI

Štvrtok, 2. Októbra 2014, 20:50

Čaute, čítal som tu niečo o signále týchto rádíi a že to je celkom schopné, ale v mojom prípade nechytá veľmi dobre signál, oproti original rádiu, tak neviete niečo poradiť ako to zlepšiť, vzhľadom na to že BMW má vstavaný zosilovač vzadu v kufri.keby som kúpil nejaký zosilovač, ktorý sa dáva medzi rádio a anténu a údajne zosiluje po pripojení na šťavu, tak či by to vôbec malo nejaký efekt, vzhľadom na ten origo zosilovač?

PetoK

Štvrtok, 2. Októbra 2014, 21:24

Zbytocna namaha,ten cinsky srot ma slaby tuner... mizerna citlivost a selektivita...

Imi

Pondelok, 6. Októbra 2014, 08:12

palci540 napísal:
Čaute, čítal som tu niečo o signále týchto rádíi a že to je celkom schopné, ale v mojom prípade nechytá veľmi dobre signál, oproti original rádiu, tak neviete niečo poradiť ako to zlepšiť, vzhľadom na to že BMW má vstavaný zosilovač vzadu v kufri.keby som kúpil nejaký zosilovač, ktorý sa dáva medzi rádio a anténu a údajne zosiluje po pripojení na šťavu, tak či by to vôbec malo nejaký efekt, vzhľadom na ten origo zosilovač?

Mne toto moze byt jedno. Neznasam radio v aute. Tie mainstreamove sracky. Preto pocuvam hudbu z USB.

lukas111
Auto: E60 525i
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 19. Októbra 2014, 09:33

cavte nechcem zakladat novu temu preto pisem sem....mam kazetove radio v mojej E46 a chcem kupit CD original z dakeho BMW na rozpredanie....budem musiet robyt nieco s kabelazou alebo mi staci len len vymenit kus za kus?.....teda ze z kazetaka odpojim kable a pichcem ich do CDckoveho a mam hotovo?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných