Chlapy otázočka, keď mi INPA v engine roughness hádže na neutrále na 5tom valci hodnoty 8000-9000 s vykricníkom, neviete kade sa uberat?
hladal som po nete ale nikde som nenašiel že áá to je problém.
Je to vlastne nekultivovanosť valca. v chýbách som mal zapalovanie na 5tom valci, chybu som ale vymazal a uz sa tam neobjavila, zatial.
Auto má zvuk jak V8 z ameriky aj koli vyjebaným katom, ked to studené naštartujem tak to znie jak bublajúce hemi

Auto ide traslivo do otáčok, skrátka cítiť jak keby ide na 5valcov....
Riešenie? Vymeniť sviečky (poradie) vymeniť cievky...môžem? nevadí to? Pozrieť či nieje podpálená sviečka.
A ešte je počuť také prílišné sanie v saní

znie to blbo ale jak keby tam bol pustený kompresor a je tam počuť strašné nasávanie alebo fúkanie v celom saní.
ALe keby je problém v saní tak trpia všetky valce nie jeden, alebo manapadá či nemôže chyba na 5tom valci spôsobovať to že riadiaca jednotka chce dať valcu viac vzduchu tak otvorí klapku a tým pádom je prevzdušnený systém a nejde to dobre?
NEviem či sa sústrediť na valec alebo celé sanie. Pripomínam že auto je LPG čiže ,,daj dole sanie a zisti" nieje tak jednoduuché. Čím sa naskytá otázk ďalšia, dávali ste niekto dole LPG systém zo sania? Ja to tam mám tak nepekne navrtaný na každom kolene sania na valci, vyzerá to byť len našróbované, ale zas....(lpg už má rok, čiže predpokladám že záruka už nieje)
Dík