nazdar chlapi
presiel som to tu 2x ale nedozvedel som sa presne co by som chcel vedet
a sidce:
mam e46 2001 a mam poodpajane PDC senzory vzadu ..proste ich nemam len kabelaz ... ked nastartujem a hodim spatecku tak zacne v reprakoch tak cvrlikat taky divny tenky zvuk ... uz ked niekam idem a zas cuvam tak uz to nespravi ..az ked opat nastartujem ( proste to spravi vzdy len raz za jazdu nech mam spatecku hodenu kolko chcem krat) dnes som sa stym hral a dokazal som to nakodovat len ze namiesto toho pipania/cvrlikania znel z reprakov iba tenky suvysly ton ..nepodarilo sa mi to uplne vypnut je nieco take mozne kym si nejake PDC senzory zaobstaram?
-druha vec v ktorej jednotke mam hladat denne svietenie a co presne odkliknut ked to chcem vypnut/zapnut (US svietenie- dialkove na 20%)
-dalsia vec ..je mozne do BC nakodovat sledovanie napr. teplota oleja? ked aj namiesto nejakej inej informacie (napr. zaobidem sa bez dojazdu) ..cen inpu a live data je tento parameter sledovany takze motor to monitoruje len ci sa to da nahodit aj do BC nech to vidim aj za jazdy.... popripade ktora ECu a modul a tak
-da sa nakodovat aj pipanie bezpecnostneho pasu ked si ho pasazieri nezapnu? chcel by som to aktivovat
-kde sa da nastavit dlzka olejoveho intervalu? mam nastavenych 12 500km a chcel by som to na viac trosku ..robi sa to priamo cez INP-u? alebo tiez sa to koduje ako funkcia?
-a dalsia vec a posledna ..mam elektronicke zaklapanie spetakov ale samozrejme len tlacidlom ..je mozne nakodovat funkciu aby sa same odklopily/zakopily po zamknuti a odomknuti klucom? netreba nato ziadne dalsie moduly a sracicky ako pri dotahovani okien?
viem ze som sa rozkecal ale ak niekto bude vedet dat odpoved a aj nejaku cestu k tymto funkciam tak budem velmi vdacny a myslim ze aj ludia ktorych taketo nieco mozno zaujima
ide o uz spominanu e46 lim. r.v 2001
dakujem