... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666

rozhodca84 napísal:Konecne som absolvoval vymenu rozvodu vo Zvolenskom servise. Menili sme aj spojku aj zotrvak, a dal som vycistit aj DPF filter. Vsetko je v poriadku, auto citelne stichlo, takze spokojnost. Servis vo Zvolene urcite odporucam!

). Pol roka sa rozhodujem, či vymeniť tú reťaz, hlavne ma odrádzalo, že to bolo ďalej od môjho bydliska, mám namysli niektoré servisy, čo ste písali, v ktorých ste to robili. A včera tú reťaz roztrhlo, ide ma j.....núť! Je to na 99% reťaz. Teraz moja otázka. Má niekto skúsenosti s nejakým BMW servisom na sk, že koľko stojí výmena toho druhého motora a či sa to vôbec dá zohnať tak, ako tu niektorí písali, že motor stojí cca 2000-3500e. Alebo poprípade, ak niekomu ju roztrhlo a dal to robiť, kde mu to robili, ako to riešil a koľko ho to vyšlo. AK vie niekto okolo toho viac, prosím vás, napíšte! Díkes
 ). Pol roka sa rozhodujem, či vymeniť tú reťaz, hlavne ma odrádzalo, že to bolo ďalej od môjho bydliska, mám namysli niektoré servisy, čo ste písali, v ktorých ste to robili. A včera tú reťaz roztrhlo, ide ma j.....núť! Je to na 99% reťaz. Teraz moja otázka. Má niekto skúsenosti s nejakým BMW servisom na sk, že koľko stojí výmena toho druhého motora a či sa to vôbec dá zohnať tak, ako tu niektorí písali, že motor stojí cca 2000-3500e. Alebo poprípade, ak niekomu ju roztrhlo a dal to robiť, kde mu to robili, ako to riešil a koľko ho to vyšlo. AK vie niekto okolo toho viac, prosím vás, napíšte! Díkes 
											petersss napísal:Vidím že všetci mi odpovedaju!No nič chcem len povedat to co tu písali niektorý ze BMW si priznalo chybu ako Puma a že nový motor sa dá kúpit od 2000 -3500e je uplná hlúpost,volal som do 3 bmw servisov a všade je cena motora 7300e
Michaell_1 napísal:
Cawko vidim ze niesi v zavidenia hodnej sitaci, ponize je podobna tema SOS motor, tiez tam chalan zhana novy motor alebo skus kontaktovat clena TT simika. Nechcem byt otravny ale kolko si mal prosimta nabehane a aky mas rok vyrobi auta. Ja mam e90tku po facelifte rv 2010 a uz tiez jemne pocut retiazku...
Inac do bmw uz ani nevolaj bo ta cena to je zdieranie a urcite sa to da riesit mimo nich...