... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
rozhodca84 napísal:napadla ma samozrejme aj tato moznost, ale z viacerych dovodov som ju vylucil. Auto si necham, musi vydrzat
svkviz napísal:Hmmmm tak len pre informaciu, pred tyzdnom pri normalnej jazde rychlostou cca 100km/h na 4 rych. stupen auto skublo a motor zacal klepat. V servise mi oznamili ze klukovy hriadel na druhom valci je uplne v riti a rozvod. retaz mierne uvolnena :/. Vraj bezna vec u tychto motorov, co ma dost zaskocilo :/ Auto mam 3 roky, je to rocnik 2008 dovezeny z nemecka. Najazdenych ma 117tis km (najazdene cca 60 tis km). Zvuk bol uplne normalny, bez nejakych anomalnych prejavov. Mam 2 alternativy, bud novy rozvod a kluka original bmw, alebo novy motor s datumom po 05-2009 a v nom nechat vymenit rozvod. Jazdil som predtym peugeot a citroen a oba zvladli bez problemov 250tis km. Tak ci tak bude oprava cez 4000 eur. Som mierne povedane nasrany. V podstate mi bolo povedane, ze 50% motorov s oznacenim N47 D20A skonci s fatalnou poruchou.
pe3k69 napísal:Rozvod vymeneny, auto uz nehrkota, kovovy klepot retaze je prec![]()
ked budem mat cas hodim sem pokec + foto...
Robil mi to clovek z BMW, len doma.. kto by chcel tak cca 800€ ma to vyslo vsetko..