... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
palisPN napísal:Mam 174 000km , Ze 8 ks jebne ma, mam skocit v BA do bmw? Co povedia alebo dat rovno repasovat turbo?
palisPN napísal:Rano Idem do prace turbo nejde ziadny Tah, teraz po praci nakopnem a ide ako predtim aj ho je zas pocut jak sici.... Nechapem
Brano66 napísal:Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak jste tento problém nakonec vyřešili? Já měl tento problém až po výměně turba. Nerad bych experimentoval, ale je vidět, že podobný problém má více lidí. Předem díky za odpověď. LukášZdravim,
ako to tak citam mam dost podobny problem...vlastnim 320d 120kw a od isteho casu mi auto prestalo tahat - turbo by malo zacat od 1600ot. ale mne zacina po 2000 - takych 2100 ot. Najprv som si myslel, ze sa pomaly luci, zasiel som do servisu k znamemu, tam mi povedal, ze diagnostika mu ukazala nezregenerovane DPFko...na 2hy pokus sa podarilo nutenu regeneraciu spravit a problem bol vyrieseny...avsak nabehal som ca. 700 km a problem je spat... podla toho co tu citam, moznosti co ine by to mohlo byt je x... nechce sa mi ist do riesenia...vsetko postupne skusat menit a cakat ci to zaberie, preto by som uvital radu - nepozna niekto dobru diagnostiku ZA okolie, BA okolie... resp. cele stredne a zap. Slovensko ?
dik