... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Lathy napísal:Dekuji ti za videa.
Dneska sem byl v bmw servisu a je to potvrzene je spatna elektronicka regulace.
Rikali mi ze se to neda opravit.
Nemáte někdo komplet turbo s funkcni regulaci? nebo da se to opravit? V Patek jedu do chorvatska a uz je mi pomalu jasne ze to vyresit nestihnu:/
lulu991 napísal:A urcite sa da vymenit aj ta samotna regulacia? Znamemu sa to tiez zaseklo a bola mu ponuknuta bud vymena za nove turbo alebo repas turba. Nakoniec mu to v bmw namazali ci co (zrejme aj vycistili) a povedali ze to ma vyskusat a ked to nepomoze tak jedine teda ta vymena/repas. Odvtedy mu auto do nudzaku nepadlo a ide zevraj v pohode.
Lathy napísal:Chtel sem vyzkouset tu z inzeratu, ale pan mi napsal ze uz ji prodal. coz je smulaTakze ted nevim co dělat. Asi s tim bohuzel budu muset to chorvatsko pretrpet.a pak co dal?
Lathy napísal:Zdravim!
Tak sem se uspěšně vratil z chorvatska. Auto jelo celou dobu uplně normálně 1500 km a žádný problém. Tak už vážně nevím jestli si to auto ze mě nedělá srandu
Každopádně to zatim řešit nebudu. Je možný, že to mohlo byt zatuhlé jelikož jezdím 90 % město.
Takže zatim tomu dam volný průběh a pokud to zase udělá budu to řešit.
Dave320 napísal:Asi tak jak píše PeqpeK, promazal bych ty chyby a po nějaké době zase nechal načíst a pokud by se objevilo znova tak asi by byl problém.
Ale je dost možné že se třeba ta regulace rozchodila, pár lidí už to tady taky myslím psalo že na delší trase kde bylo auto pod větší zátěží než jen město to zase fungovalo.By mě zajímalo co to tedy způsobuje že to nejede a pak zase jede jak má.