... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
dufusko napísal:Ide niekto cez ZH,resp. zo ZH? Rad by som sa pridal.
voMacK napísal:
Ja by som mohol aspon dostat nejaku cenu utechy nie? Ked uz mam tu pajtu rozburanu, polepenu a bez duse!!
dedo1 napísal:Moj zlaty, cena utechy je ze Ta pustime dnu iba za vstupne a nemusis platit ohavne![]()
![]()
voMacK napísal:
To je fer ponuka!![]()
btw. ja sa dotrepem asi az poobede, tak ma snad pustite dnu aj v taku neskorsiu hodinu a nebudem musiet parkovat vonku medzi OOOO so Stefom a inymi nestastnikmi...
bruno75 napísal:jasne, cely klub sa Ti posklada na poriadne auto s dusou, aby si nam nerobil na tej rozburanej polelepenej leasingovej plecke hanbu - nasiel som dve skvele auta, pre Teba ako robene:
1) prekrasny E36 316i kompact, "ful vibava" okrem koze, dovoz DE, nikdy neburane, original kilometre, proste must-have cukrik![]()
![]()
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... res=EXPORT
2) uzasna E32 730i s vybavou, ktoru dokaze ocenit len taky znalec ako je voMacK...a konecne sa nebudes musiet legitimovat na vratnici
![]()
![]()
dalsie velke plus, toto auto je na predaj priamo v TN, ziadne naklady s KO a prihlasenim... je sice trochu drahsie ale ta vybava stoji za to a naviac origo kilometre...
![]()
![]()
![]()
http://bmw-rad-7.autobazar.eu/730i-id3030721.html
ZdenoTO napísal:herri - pre poriadok aj takto, kedze telefonat sa uz absolvoval...
ZdenoTO - E46 318ividime si v sobotu
dedo1 napísal:Ale iste, pustime, co nespravi clovek pre flasu dobrej palenky![]()
Stefo1248 napísal:Najvačšie obavy s Dedom mame ako dopadne večer.. Nebudeme radšej natriezvo?![]()
voMacK napísal:Prave som natankoval flasu domacej. Tak sa priprav!!
Radsej nie.![]()
Teda teoreticky by to aj slo, ale potom by nas ten, co steka ale nehryzie nemohol oznacovat zasa za natorikov a taku radost mu kazit predsa nechcem.
dedo1 napísal:ako sa na Vás teším kokoti.....
ROKI49 napísal:
Ked tu uz padaju take familiarne oslovenia, tak to bude nepochybne dobra akcia, neviem ci si radsej nenatrenujem grcanie, nech mam cvik![]()
![]()