Zdravim klubaci mam na vas jednu prosbu neviem si uz rady.Problem nasledovny pridem ku autu nastartujem normalne vsetko ok.Volnobeh cca 800ot plus minus.Je jedno ci je studene ci teplne pridam zrazu a auto ako keby zo sebou trhalo ma naznaky aj ist aj neist vobec sa mu nechce ist ako keby malo o 50koni dole.Jedna sa o 318is m42.Sem tam streli do sania vynimocne avsak mam taky pocit ako keby bol predzapal posunuty uplne niekde inde nie na pc som zatial nebol vacsinou ajtak hovno ukaze a 20e fuc.
robi to takmer toto presne iste az priam rovnake.Vravim vykon padol dole o 50% spotreba sla aj 2x vyssie kedze nevladze.Co bolo odskusane:
Lambda pri odpojeni sa chod motora zmenil namerane hodnoty skakali medzi 0.4 a 0.7V
Vaha vzduchu pri odpojeni motor zdochol
Bolo dole viko motora zalozene pripravky na stelovanie rozvodu vsetko sedelo do bodky
Skontrolovane sviecky farba medzi bielou a slabo medenou farbou,vymene aj za stare sviecky bez rozdielu
Snimac kluky odpojeny okamzite zdochol motor
Klapka prestriekana sprejom na klapky
Tlaky zmerane OK
Co sa nezmenilo:
Odpojil som snimac teploty su tam 2 ten prvy odpredu nic sa nezmenilo ku 2 trebalo dat dole sanie a bolo asi pravdepodobne pre budiky kedze prvy som odpojil a budiky ukazovali teplotu dalej MOZNA PRICINA NEVIEM
Odpojil som snimac polohy vacky bez zmeny to by som tipoval za hlavny problem avsak po premerani pinov 1 a 2 mali hodnoty 1.3kohm novy ma 1.4 skusim na osciloskope ci nahodou nema zly priebeh.
Fakt neviem si rady mal uz niekto podobny problem?Auto donedavna jazdilo uplne super po pretesneni sania islo ako besne bola tam diera a odvtedy to zahadne zacalo robit aj toto mozno 3 dni nato.
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)