Dakujem

:) .No budem s tym chodit piatky do prace (alebo ked zaspim?

) . Vcera som namontoval wideband lambdu a nakabloval a osadil budik na zmes ,tak sme sa hned sli previezt na pumpu kde boli odparkovani dvaja chlapici na Miatach a hned mi ukazovali palce hore

(Tie mlacky pod autom na fotke niesu zomna, najprv som sa aj ja zlakol ze z toho zacalo nieco tiect ale nic, vsetko v klude). No ked som videl ze zmes to ma stale okolo 11,5-12, tak som zvysil tlak o kusok, a ked sa stale drzala zmes v norme tak som tomu napraskal nieco malicko cez 0,5bar. No a bol som z toho taky uneseny ze som zabudol aj odfotit ten budik AFR

. No ide to velmi slusne, myslim ze uz t eraz to ide o kusok lepsie ako m20b27 s turbinou. Na mokre je to dosti nebezpecne, na dvojke pri 60tich staci tretina plynu a ako to fukne uz tomu lieta rit. Zvysovat tlak uz asi nemienim, aspon nie tak skoro. Buduci tyzden ak sa podari tak chcem skocit volakde na brzdu

. Tak snad ked to malo bez fukadla 195ps, tak teraz to ma aspon 200

. No a k tej spojke hmmm, myslim ze je na hraniciach svojich moznosti, vcera som chcel rozbeh 1-2 bomby z krizovatky ale bachol som tam namiesto dvojky stvorku

a otacky uz leteli hore ale tacho nic, takze vykon by to malo mozno aj na to aby to hentak z miesta slo na 4ke ale to uz sa tej spojke nepacilo. Posetrim a kupim daku keramiku casom.